Paulo Dybala väitti, ettei Juventus ole tehnyt tarjousta – seurapomo on täysin päinvastaista mieltä

© Kuva: Getty Images

Paulo Dybalalla ja Juventuksella on tällä hetkellä voimassa sopimus vuoteen 2022 saakka. Torinolaisseuran kerrotaan pitävän 27-vuotiasta argentiinalaista tulevaisuuden kapteeninaan.

Neuvottelut jatkosopimuksesta eivät kuitenkaan Dybalan mukaan ole edenneet. Pelaaja sanoi aiemmin Sky Italian mukaan, että mitään tarjousta Juventukselta ei ole tullut.

− Agenttini oli täällä Torinossa muutaman viikon ajan, mutta Juventus ei ottanut häneen yhteyttä. Olen pettynyt kuullessani puhetta rahasummista, Dybala sanoi.

Dybalan puheet ovat ristiriidassa sen kanssa, mitä Juventuksen puheenjohtaja Andrea Agnelli on nyt kertonut Dybalan tilanteesta italialaislehti Tuttosportin mukaan.

Agnelli nimittäin on sanonut, että Juventus todellisuudessa on tarjonnut Dybalalalle jatkosopimusta, ja että seura on tarjonnut hänelle palkkaa, joka tekisi Dybalasta yhden Euroopan eniten tienaavista jalkapalloilijoista.

Argentiinan maajoukkuemies on pelannut tällä kaudella Serie A:ssa seitsemän peliä maaleitta. Dybalalla on myös tilillään Mestarien liigassa viisi peliä, joissa hän on iskenyt kertaalleen tolppien väliin.

Jalkapallon erikoissivusto Transfermarktin mukaan Dybalan markkina-arvo on tällä hetkellä peräti 80 miljoonaa euroa.

Lähde: ESPN

LUE MYÖS:
Juventuksen avainpelaajan jatkosopimusneuvottelut eivät etene – pettyi median uutisointiin: ”Yrittävät kääntää fanit minua vastaan”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.