Suomen entinen maajoukkuepelaaja toivoi Huuhkajilta radikaalia boikottia: ”Kovempi juttu kuin maailmanmestaruus”

© Kuva: Juha Tamminen

Maanantaina Huuhkajat arvottiin MM-karsintojen D-lohkoon yhdessä Ranskan, Ukrainan, Bosnia ja Hertsegovinan sekä Kazakstanin kanssa. Entinen maajoukkuepelaaja Antti Pohja esitti Twitterissä toiveensa koskien Huuhkajien MM-karsintaa.

Arpaonni oli Suomen kannalta todella huono. Huuhkajien lohko on ennakkoon todella kova, ja kisapaikka olisi vähintäänkin suuri yllätys. Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva totesikin, ettei onnetar tällä kertaa suosinut.

– Kova lohkohan siitä tuli, ei käy kieltäminen. Ei mennyt ihan nappiin, jos miettii sellaista toivelohkoa, jota ehkä ennakkoon kaavaili, Kanerva kertoi Palloliiton nettisivuilla.

Itse MM-kisat pelataan talvella 2022 Qatarissa. Qatarin MM-kisoja on pidetty laajasti FIFA:n korruption ilmentymänä ja kansainvälisen jalkapallon irvikuvana. Qatarin kisarakenteluissa on arvioiden mukaan kuollut tuhansia rakennustyöntekijöitä. Työolot ovat olleet surkeat, ja FIFA on saanut laajasti kritiikkiä siitä, että päätti viedä kisat Qatariin.

Ei siis ole mikään ihme, että moni jalkapalloihminen lähestyy Qatarin MM-kisoja vähintäänkin epäillen, ehkä jopa halveksuen. Yksi näistä on Suomen A-maajoukkueessa 23 ottelua pelannut Antti Pohja, joka toivoi Twitterissä Huuhkajien boikotoivan Qatarin MM-turnausta, jos sinne asti selviytyisivät.

Eka, vika ja ainoa twiittini Huuhkajien MM-karsinnasta: Jos ja kun osallistuvat karsintoihin, toivon, että voittavat lohkon ja kieltäytyvät kisoista. Se olisi kovempi juttu kuin maailmanmestaruus, Pohja kirjoitti.

LUE MYÖS!


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.