Huuhkajien ja Rangersin entinen maalivahti Antti Niemi uskoo, että Glen Kamara voisi pelata tällä hetkellä ”oikeastaan missä tahansa” Euroopan huippuseurassa.

Kamara, 25, sai hiljattain suurta ylistystä hänen huippuottelustaan Hiberniania vastaan. Suomalaistähti pelaa erinomaista kautta Steven Gerrardin alaisuudessa, mikä on herättänyt runsaasti keskustelua myös siirtorintamalla.

Kamara on ollut yhdistettynä erityisesti Englannin Valioliigaan, jossa Niemikin torjui yli 140 ottelua pelaajauransa aikana. Huuhkajien ja HIFK:n maalivahtivalmentajan mukaan Kamara voisi kuitenkin pärjätä myös muualla Euroopassa ja taistella entistä isommista pokaaleista.

KATSO: Glen Kamara pyöritteli vastustajia mielin määrin – suomalaistähdelle huimaa ylistystä: ”Antakaa hänelle, mitä hän haluaa”

– Rangersilla menee hyvin. Joukkue näyttäisi voittavan mestaruuden ja Glen on yksi sen isoimmista pelaajista. Tällä hetkellä hän voisi pelata oikeastaan missä tahansa, Niemi sanoi haastattelussa CoffeeFriend.co.ukin kanssa.

– Voisiko hän pelata korkeammalla tasolla tai vaativammassa sarjassa? Voisiko hän pelata joukkueessa, joka voisi voittaa pokaaleja Euroopan TOP5-sarjoissa? Minun vastaukseni on kyllä.

[readmore from=Kamara-Glen]

– Meillä on ollut isoja otteluita maajoukkueen kanssa. Pelasimme Ranskaa, Puolaa, Kreikkaa ja Bosnia-Hertsegovinaa vastaan, ja hän on aina ollut yksi parhaita pelaajia kentällämme.

– Hänen nimensä on ehdottomasti useiden [seurojen] kohdelistoilla ympäri Eurooppaa. Jos hänen ympärillään olisi vain maailmanluokan pelaajia, hän ei näyttäisi ollenkaan sopimattomalta sellaiseen ryhmään.

Lähde: The Scotsman

LUE MYÖS: