Bayern München kasvatti johtoaan Bundesliigassa – Robert Lewandowski taas ennätysvauhdissa

© Kuva: Getty Images

Bundesliigan kuudestoista sarjakierros oli Bayern Münchenin kannalta liki täydellinen. Lähimmistä uhkaajista Bayer Leverkusen hävisi perjantaina Union Berlinille ja RB Leipzig ja Borussia Dortmund jäivät lauantaina omissa otteluissaan tasapeliin. Niinpä Bayern München kasvatti etumatkansa sarjan kärjessä neljään pisteeseen, kun se voitti kotikentällään Münchenissä räntäsateessa pelatussa ottelussa Freiburgin 2-1.

Ottelun avausmaali nähtiin seitsemännellä minuutilla. Pallo liikkui jouhevasti yhdellä kosketuksella mieheltä toiselle, Thomas Müller löysi pystysyötöllä Robert Lewandowski ja tämä jatkoi pallon terävällä kääntöpotkulla alanurkkaan.

Maali oli Lewandowskille jo bundesliigakauden 21:s – vain 15 pelaamassaan ottelussa. Maalimäärä on Bundesliigan ensimmäisen puolikkaan uusi ennätys, vaikka avauspuolikasta on jäljellä vielä yksi kierros.

Vierasjoukkue Freiburg nousi tasoihin 62. minuutilla vain hetkeä aiemmin kentälle vaihdetun Nils Petersenin puskumaalilla. Maalivahti Manuel Neuer kauhoi sekä Petersenin puskun että pelikaverin jatkopallon takaisin kentälle parikymmentä senttimetriä maalinsa sisältä, mutta nykyaikana tällaisista ei vahingossakaan enää selviä ilman maalituomiota.

Freiburg oli tosissaan panemassa Bayernia ahtaalle, mutta Thomas Müller pelasti joukkueen 75. minuutilla tekemällään 2-1-voittomaalilla. Leroy Sané pudotti pallon alaspäin Müllerille, joka laukoi tarkasti alanurkkaan.

Enempää maaleja ei nähty, mutta erittäin lähellä Freiburg kävi, sillä Nicolas Höfler täräytti pallon lisäajan ensimmäisellä minuutilla Bayernin maalin ylärimaan.

Ottelussa koettiin myös kolme loukkaantumista. Bayernilta kentän jätti ensimmäisellä puoliajalla Serge Gnabry ja Freiburgilta Baptiste Santamaria. Santamarian jo 5. minuutilla korvannut Amir Abrashi puolestaan loukkaantui toisen puoliajan alkuminuuteilla ja joutui itse vaihtoon.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.