Bayern Münchenin valmentaja manasi joukkueensa virheitä tappiossa: ”Voimme syyttää vain itseämme”

© Kuva: Getty Images

Borussia Mönchengladbach järjesti Bundesliigassa perjantai-iltana komean nousun, kun se käänsi kahden maalin tappioaseman voitokseen sarjakärki Bayern Müncheniä vastaan.

Bayern johti 26 minuutin jälkeen Robert Lewandowskin ja Leon Goretzkan osumilla, mutta Mönchengladbach tuli jo avausjaksolla tasoihin Jonas Hofmannin kahdella maalilla. Florian Neuhaus iski Gladbachin voittomaalin toisen puoliajan alussa.

LUE MYÖS:
Bundesliigassa kova yllätys: Bayern München suli kahden maalin johtonsa tappioksi!

Bayern jatkaa Bundesliigan kärjessä, mutta joukkueen päävalmentaja Hans-Dieter Flick oli syystäkin pettynyt, kun tulossa ollut kolmen pisteen potti lipesi käsistä.

− Gladbach oli todella tehokas ja käytti röyhkeästi paikkansa, jotka he saivat virheistämme. Annoimme hallinnan pois ja teimme virheitä puolustuksessa, Flick kommentoi pelin jälkeen.

Flick antoi kuitenkin tunnustusta vastustajalle.

− Lopulta voimme syyttää vain itseämme. Se tietysti ottaa päähän. Mutta Gladbach pelasi mahtavasti, Flick myönsi.

Voittajien leirissä ilo oli ylimmillään. Pitkään loukkaantuneena ollut Hofmann pelasi kolmannen pelinsä vammasta toivuttuaan ja iski kaksi tärkeää maalia.

− Olemme kuin taivaassa. Se oli kova peli. Kun jouduimme kahden maalin tappioasemaan, niin luulen, ettei moni uskonut meidän kääntävän peliä itsellemme, Hofmann sanoi.

Lähde: Bayern Münchenin virallinen sivu


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.