Huuhkajien ja FC Augsburgin hyökkääjä Fredrik Jensen teki keskiviikkona ensimmäisen esiintymisensä Saksan Bundesliigassa yli kahteen kuukauteen.

Marraskuussa sattuneesta nilkkavammasta toipunut Jensen vaihdettiin ottelun viimeiseksi 18 minuutiksi kentälle, kun Augsburg isännöi sarjakärki Bayern Müncheniä Bundesliigan 17. kierroksella.

Jensen elävöitti Augsburgin hyökkäyspelaamista saman tien ja oli lähellä tasoittaa kamppailun ottelun 77. minuutilla.

Huuhkajissakin supervaihtomiehen rooliin noussut 23-vuotias pääsi kiinni joukkuetoverin pystysyöttöön, käänsi pallon vasemmalle jalalleen ja ampui kovan laukauksen vain hieman yli Manuel Neuerin vartioiman maalin.

FC Augsburg

@FCAugsburg
77' Nächste Chance zum Ausgleich: Freddy #Jensen aus der Drehung ganz knapp vorbei! 😤 Aber: Wir sind dran! #FCAFCB

Jos ylläoleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Hetkeä aiemmin Augsburg epäonnistui rangaistuspotkusta, kun islantilaishyökkääjä Alfred Finnbogason ampui yrityksensä tolppaan. Bayern voitti ottelun lopulta 1-0-lukemin Robert Lewandowskin avausjakson pilkkumaalilla.

Augsburg on Bundesliigan sarjataulukossa 12. sijalla. Jensen on pelannut tällä kaudella vain kuudessa sarjaottelussa, joissa tilille on kertynyt yhteensä 186 peliminuuttia. Saksan Cupissa hän maalasi kahdesti avauskierroksen pelissä MTVE Celleä vastaan.