Inter-luotsi Antonio Conte kommentoi Christian Eriksenin tulevaisuutta: ”Olen nyt kuukauden sanonut tätä samaa”

© Kuva: Getty Images

Internazionalen päävalmentaja Antonio Conte odottaa keskikenttäpelaaja Christian Eriksenin jatkavan seurassa kauden loppuun.

Tanskalaistaiturin ensimmäinen vuosi Milanossa on ollut todella haastava: peliaikaa on tullut vaihtelevasti, eivätkä Eriksenin esitykset, 28, ole olleet odotetulla tasolla.

Vielä hiljattain vaikutti lähes varmalta, että Inter hankkiutuu eroon korkeapalkkaisesta Eriksenistä jo tässä kuussa keinolla tai toisella, mutta ääni kellossa on ilmeisesti muuttunut.

Tiistaina Eriksen tuli Italian cupissa loppuhetkillä vaihdosta sisään ja ratkaisi vapaapotkumaalillaan puolivälieräkamppailun paikallisvastustaja AC Milania vastaan. Ottelun jälkeen Conte vakuutti, että hänen ryhmäänsä ei ole tulossa muutoksia.

– Olen nyt kuukauden sanonut tätä samaa: tämä on se Interin joukkue [jolla kausi pelataan loppuun]. Kukaan ei ole tulossa, kukaan ei ole lähdössä. Sanon tätä jatkuvasti, eikä kukaan tunnu uskovan minua, kommentoi Conte RAI Sportille.

– Me teemme Eriksenin kanssa töitä taktisella tasolla löytääksemme vaihtoehdon Marcelo Brozovićille, koska meillä ei ole sellaista pelaajaa joukkueessamme.

– Christian on todella älykäs jätkä, hän on laatupelaaja, hän on osa tätä projektia ja olen iloinen, että hän teki maalin. Minä todella halusin hänen laukovan sen, koska me kaikki tiedämme, kuinka hyvä hän on erikoistilanteissa.

– Hän on todella ujo, joten toivon, että tämä maali ravistelisi häntä ja toisi hänet ulos kuorestaan. Me kaikki pidämme hänestä, hän on hyvä jätkä, ehkä liiankin hyvä! Hänen on oltava päättäväisempi.

Eriksen jäi tiistaina vähille minuuteille, mutta voittomaaliinsa hän oli todella tyytyväinen.

– Se oli täydellinen vapaapotku minulle, sanoi tanskalaistähti Inter TV:lle.

– Olen todella onnellinen. Yritän aina ottaa kaiken irti minuuteista, jotka saan ja olen tyytyväinen tehtyäni maalin vapaapotkusta, se oli täydellinen minulle.

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.