Juventuksen nuori ruotsalaistähti toivoo Zlatanin paluuta maajoukkueeseen: ”Kirjoittelemme toisillemme”

© Kuva: Getty Images

Vuosi 2021 alkoi Zlatan Ibrahimovicin fanien kannalta kiinnostavasti, kun italialainen Gazzetta dello Sport arveli Zlatanin palaavan Ruotsin maajoukkueeseen ensi kesän EM-kisoissa. Zlatanin kerrottiin jo tavanneen Ruotsin maajoukkuevalmentaja Janne Anderssonin asian tiimoilta.

Nyt Ruotsin nuori nouseva tähti, ”Zlatanin manttelinperijä” Dejan Kulusevski on kommentoinut ajatusta AC Milanin hyökkääjäikonin paluusta maajoukkuepaitaan. 20-vuotias laitahyökkääjä on ajatuksesta innoissaan.

– Me kirjoittelemme toisillemme. Zlatan on minulle esikuva, sillä maailmassa on vain aniharvoja, jotka pystyvät tekemään saman kuin hän. Kun hän kehuu minua, saan intoa tehdä seuraavan päivän treeneissä vielä kovemmin töitä, koska olen siitä niin ylpeä, Kulusevski kommentoi Sky Sport Italialle sunnuntaisen Sassuolo-voiton jälkeen.

– Toivon todella, että Zlatan palaa Ruotsin maajoukkueeseen EM-kisoissa. Se olisi suurenmoista sekä minulle että koko Ruotsille. Come on, Ibra!

Kulusevski liittyi Juventukseen viime kesänä ja on tehnyt 19 ottelussaan kolme maalia ja syöttänyt kaksi. Häntä pidetään paitsi yhtenä Ruotsin, niin myös koko maailman lupaavimmista pelaajista.

– Näen itseni Juventuksessa vielä monen vuoden ajan. Näen itseni lähempänä maalia, jossa voin pelata nopeita seinäsyöttöjä pelikaverieni kanssa. Nautin siitä, mittä tänään pelasin, Kulusevski kuvaili tuntojaan.

Lähde: Football-Italia


PÄIVÄN VIHJE: LEICESTER – CHELSEA

Onko hyvävireinen kettulauma Chelsealle liikaa?