Lähde: Bayern Münchenin superlupaus vaatii posketonta viikkopalkkaa – pelannut ykkösmiehistössä alle 20 ottelua

© Kuva: Getty Images

Bayern München ja hyökkäyspään monitaituri Jamal Musiala ovat ajautuneet sopimusneuvotteluissaan umpikujaan nuorukaisen vaatimusten takia, kertoo Goal.

Musiala, 17, on esiintynyt Bayernin edustusjoukkueessa vasta 19 kertaa, mutta hän vaatii itselleen noin 110 000 euron viikkopalkkaa.

Tällä hetkellä Musiala pelaa Bayernissa juniorisopimuksella, jota on jäljellä enää 1,5 vuotta. Goalin mukaan huippulupaus saattaa vaihtaa kesällä seuraa, jos osapuolet eivät pääse uudesta sopimuksesta yhteisymmärrykseen.

Osasyy Musialan suurelle palkkapyynnölle piilee juuri siinä, että hänellä riittää ottajia. Hänen perässään ovat tiettävästi ainakin Liverpool, Manchester United ja Manchester City.

Musialan jatkosopimusneuvotteluilla saattaa olla iso vaikutus myös siihen, mitä maata hän edustaa tulevaisuudessa. Hän on syntynyt Saksassa englantilais-nigerialaiselle isälle ja saksalaiselle äitille. Musiala aloitti jalkapalloilun Saksassa, mutta muutti kahdeksanvuotiaana Englantiin, jossa hän edusti Southamptonia ja Chelseaa ennen kuin palasi synnyinmaahansa ja siirtyi Bayerniin. Musiala on pelannut Saksan alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa, mutta edustanut muissa ikäluokissa Englantia.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille