Real Madrid jäi maalittomaan tasapeliin lauantai-iltana, kun joukkue kohtasi Osasunan La Ligassa.

Lumimyrsky on kiusannut Espanjaa viime päivinä, mikä on aiheuttanut haasteita myös La Ligalle. Atlético Madridin ja Athletic Bilbaon välinen ottelu siirtyi toiseen ajankohtaan, sillä Atléticon kotistadionin nurmi ei ollut lumen takia riittävän hyvässä kunnossa peliä varten.

Lisäksi Madridin Bajarasin lentokenttä on ollut suljettuna sääilmiön takia.

Myös Real Madrid vaati omalle pelilleen siirtoa. Sitä ei kuitenkaan tullut, vaan ottelu pelattiin alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Real Madrid oli perjantaina jumissa lentokentällä monta tuntia, mutta matkusti myöhään illalla Pamplonaan.

− Ottelu olisi pitänyt siirtää toiselle ajankohdalle. Se on selvää, Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane puhisi Osasunaa vastaan pelatun pelin jälkeen.

Zidanen mukaan olosuhteet vaikuttivat peliin liikaa. Ottelussa ei tullut yhtään maalia eikä pelissä jaettu edes varoituksia.

− Teimme kentällä voitavamme, mutta ei se ollut jalkapallo-ottelu. Olosuhteet olivat todella vaikeat, Zidane jatkoi.

Ranskalaisluotsi kertoi Real Madridin totelleen La Ligan määräyksiä, vaikka seuran mielestä ottelu olisi kuulunut pelata toisena ajankohtana. La Liga totesi, että peli voidaan pelata, vaikka myös Pamplonassa tuli runsaasti lunta.

− Olosuhteet eivät olleet sellaiset, joita jalkapallon pelaamiseen vaaditaan. Sellaiset olosuhteet olisimme halunneet, ja niin varmasti vastustajammekin, Zidane sanoi.