© Kuva: Getty Images

Wolverhampton – Crystal Palace: Hodari kierrättää

FA Cup
Wolverhampton – Crystal Palace
Perjantai 08.01. klo 21:45

Tuskin joukkueet ovat selvinneet Englannin hektisestä uuden vuoden rumbasta, niin vuorossa klassinen tammikuun alun FA Cupin kolmas kierros, johon osallistuvat viimein kaikki joukkueet. Tätä nykyä otteluruuhkat ovat Englannissa niin massiivisia, että Liigacupin ohella myös FA Cup on joutunut ajoittain lapsipuolen asemaan ja pelejä on pelattu kierrätetyillä kokoonpanoilla. Niin on käymässä myös tällä kierroksella.

Wolvesille FA Cup on varmaankin tervetullut tuulahdus, sillä Valioliigassa joukkueella ei ole mennyt hyvin. Voitot ovat olleet kortilla ja loukkaantunutta Raúl Jiméneziä on selkeästi ollut ikävä hyökkäysten viimeistelijänä. Nuno Espirito Santolla on myös kourallinen muita loukkaantumisia harminaan, mutta jalkeille saadaan silti säällinen nippu. Alla on viihdyttävä liigaottelu Brightonia vastaan, jossa Wolves menetti toisella jaksolla kahden maalin johtonsa.

Myöskin Roy Hodgsonilla on omat harminsa loukkaantumisten suhteen – poissa on kaikkiaan kuusi peluria. Hodgson aikoo myös hieman harrastaa kierrätystä tässä ottelussa ja kentälle laitetaan pelaajia, jotka eivät ole olleet tällä kaudella säännöllisesti avauksessa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että Jack Butland saa tilaisuutensa maalinsuulla. Palacen neljä viikkoa kestänyt voitoton kausi päättyi vuoden alussa, kun croydonilaiset kaatoivat pisteautomaatti Sheffield Unitedin 2-0.

Lyö vetoa ottelusta:

Pelinkuvaltaan luvassa ei ole mikään huoleton ilottelu. Wolves tulee todennäköisesti kierrättämään vieraita vähemmän ja on ottelussa ennakkosuosikki. Vetoihin yritetään kotivoittoa: Wolves voittaa ottelun kertoimella 2,05.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.