© Kuva: Getty Images

Barcelona – Paris SG: Toinen pettyy

Mestarien liiga
Barcelona – Paris SG
Tiistai 16.02. klo 22:00

Mestarien liiga palaa sydäntalven tauolta pudotuspelien merkeissä. Tiistaina nähdään jo kaksi kutkuttavaa ottelua, joista vetonosto otetaan Barcelonan ja Paris SG:n välisestä kamppailusta. Kummankaan joukkueen kausi tähän asti ei ole ollut mikään nappisuoritus ja tässä otteluparissa jommankumman kausi muuttuu vielä huonommaksi: putoaminen tähän aikaan vuodesta ei tyydytä ketään.

Kotimaan sarjassa Barcelonalla on vaihteeksi pyyhkinyt paremmin ja viikonlopun selkeä voitto Alavesista varmasti hyväili itseluottamusta. Lionel Messi teki ottelussa täyden kympin suorituksen ja samaa odotellaan PSG:tä vastaan. Ronald Koemanilla riittää kylläkin pähkittävää, sillä poissaolot koettelevat Blaugranaa: Philippe Coutinhon ja Ansu Fatin poissaolot koettelevat hyökkäystä, kun taas Sergi Roberton ja todennäköisesti Gerard Piquén palveluksia kaivattaisiin alakerrassa.

Ligue 1:n kärjessä on tiukka kamppailu Lillen, PSG:n ja Lyonin välillä. Ruoriin astuneen Mauricio Pocchettinon kuherruskuukausi alkaa olla lopussa ja nyt olisi tuloksenteon aika. Vaativat kannattajat eivät tyydy kotimaan sarjassa himmeisiin mitaleihin ja Mestarien liigastakin vaaditaan tulosta. PSG:llä on myös kourallinen poissaoloja – pahimpana niistä luonnollisesti Neymarin loukkaantuminen. Vieraiden leveällä rosterilla pystytään poissaolot kyllä paikkaamaan vähintäänkin tyydyttävästi.

Lyö vetoa ottelusta:

Barcelona on kotonaan suosikki, mutta vetomarkkinoilla suosikkiasemaa on jo liioiteltu. Paris SG saa houkuttelevia kertoimia ottaen huomioon, ettei se perustasossa kalpene Barcelonalle yhtään – päinvastoin. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Paris SG +0.5 kertoimella 1,92.

.