Barcelonalle karmea tappio – näin päävalmentaja selitteli: ”Se olisi hullua”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan päävalmentajan Ronald Koemanin mielestä on ”hullua” ehdottaa, että hänen pitäisi harkita eroa tiistain kotitappion jälkeen.

PSG nuiji katalonialaiset 4–1-lukemin Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa. Tappion myötä alkaa näyttää siltä, että Barcelona jää tälläkin kaudella ilman pokaalia.

– Jos olisin ihminen, joka tulee onnelliseksi voiton hetkellä ja sitten tällaisen tuloksen jälkeen sanoisin, ettei minulla ole intohimoa jatkaa, se olisi hullua, Koeman kommentoi ESPN:n mukaan.

– Tiedän, missä olen ja mitä meidän on muutettava. Yritämme. Emme ole vielä tien lopussa, olemme puolivälissä.

Aiempina vuosina Barcelona on kärsinyt karuja eurotappioita Romalle, Liverpoolille ja Bayern Münchenille. Koemanin mukaan seuran odotuksia on ehkä syytä muuttaa.

– Aina on pyrittävä voittamaan kaikki, mutta meidän on tunnustettava, että olemme tietyillä alueilla vajavaisia. Olen sanonut monta kertaa, että olemme oikealla tiellä, mutta meiltä puuttuu asioita. (Sergino) Dest on 20-vuotias – hän on parempi neljän vuoden päästä. Pedri on jo tuossa iässä loistava, mutta viiden vuoden kuluttua hän on parempi kuin yksikään PSG:n keskikenttäpelaaja.

Koeman arvioi, että Barcelona pystyy puolustamaan paremmin ja olemaan aggressiivisempi. Se on nyt työn alla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.