Huima vertaus Messiin ja Ronaldoon – Barcelona-tähti ei voinut kuin kehua Kylian Mbappéa: ”PSG:llä on käsissään tulevaisuuden supertähti”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin 22-vuotias tähtihyökkääjä Kylian Mbappé oli ilmiömäinen tiistai-iltana Barcelonaa vastaan. PSG kaatoi Barcelonan 4-1 Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosassa, ja Mbappé iski upeasti hattutempun.

Mbappé nousi samalla PSG:n seurahistorian kolmanneksi eniten maaleja tehneeksi pelaajaksi. Huomionarvoista on se, että Mbappé on vasta tosiaan 22 vuotta ja pelaa neljättä kauttaan PSG:n riveissä. Mbappésta tuli myös ensimmäinen pelaaja, joka on Optan mukaan tehnyt hattutempun Barcelonaa vastaan Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Ei siis ollut ihme, että Mbappén joukkuekaveri Ranskan maajoukkueesta, Barcelonan Antoine Griezmann, ei voinut olla kehumatta maanmiestään. Siitäkin huolimatta, että oma joukkue oli juuri kokenut nöyryyttävän tappion.

– Olen iloinen hänen puolestaan. Häntä on kritisoitu paljon, mutta noin siinä sitten käy. Heti, kun hän pelaa vähän huonommin, kritisoidaan. Se (kritisointi) on niin helppoa. Meidän täytyy vain nauttia Kylianista, koska PSG:llä on käsissään tulevaisuuden supertähti ja sellainen pelaaja, joka tulee nousemaan samalle tasolle Leon (Lionel Messi) ja Cristianon (Ronaldo) kanssa. Hän pelasi todellakin upean ottelun, Griezmann kommentoi ottelun jälkeen RMC Sportin haastattelussa.

Tauolle mentiin vielä 1-1-tilanteessa, mutta toisella puoliajalla kentällä tuntui olevan vain PSG. Barcelona jäi tylysti pariisilaisten jalkoihin.

– Olisimme tarvinneet täydellisen pelin. Emme onnistuneet siinä ja he onnistuivat. Tämä on iso tappio. Olimme valmiita ja halusimme pelata hyvin, mutta he vain olivat parempia kuin me, ei tähän voi oikein muuta sanoa.

Vuonna 2017 Barcelona teki ihmeen, kun se nousi nimenomaan PSG:tä vastaan ensimmäisen osaottelun neljän maalin tappioasemasta lopulta 6-5-voittoon yhteismaaleissa. Barcelonassa ainakin tiedetään, miten tuo temppu on aiemmin tehty.

– Kylianilla oli upea ilta. Nyt edessä on vielä toinen ottelu. Meidän täytyy vain lähteä voittamaan sitä peliä ja kääntämään tilannetta. Emme aio todellakaan mennä sinne turistilomalle, Griezmann totesi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.