Katso: Neymar reagoi voimakkaasti Barcelonan saamaan rangaistuspotkuun – poisti kuitenkin twiitin pikaisesti

© Kuva: Getty Images

PSG:n tähtipelaaja Neymar joutuu seuraamaan parhaillaan käynnissä olevaa Mestarien liigan ottelua Barcelonaa vastaan kotisohvalta loukkaantumisen takia. Neymarilla oli vahva näkemys Barcelonan saamaan rangaistuspotkuun.

Ottelu oli tauolla tilanteessa 1-1.

Barcelonalle tuomittiin rankkari, kun Frenkie de Jong kaatui boksin sisällä. PSG:n puolustaja Layvin Kurzawan jalat sotkeutuivat de Jongin jalkoihin, ja ottelun erotuomari Björn Kuipers teki nopeasti päätöksen ja vei pallon pilkulle. Tilanne tarkastettiin vielä myös VAR-huoneessa. Neymar ei sulattanut ratkaisua ja kommentoi tuomiota Twitterissä.

– Tuo rankkari oli ihan vitsi, Neymar kirjoitti nauruhymiöiden kera.

Lionel Messi upotti pallon varmasti pilkulta maaliin, ja heti osuman jälkeen Neymar poisti twiittinsä. Eräs Twitter-käyttäjä ehti kuitenkin ottaa twiitistä näyttökuvan. Neymar on aiemmin kosiskellut julkisesti Messiä siirtymään PSG:hen ensi kesänä, kun hänen sopimuksensa Barcelonassa päättyy.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Nopeasti Barcelonan osuman jälkeen Kylian Mbappé tasoitti ottelun 1-1:een.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.