FA Cup
Manchester United – West Ham
Tiistai 09.02. klo 21:30

Englannissa ottelurumba jatkuu armottomana ja tällä viikolla tahkotaan FA Cupin neljännesvälierät, joissa mukana on vielä kuusitoista joukkuetta. Tiukassa otteluruuhkassa managerit joutuvat miettimään lepuutuksia ja antamaan vastuuta myös kakkoskorin pelaajille, sillä avainmiehistöä on pakko lepuuttaa tulevia taistoja varten. Tämä on tilanne myös Manchester Unitedin ja West Hamin ottelussa.

Unitedin lauantai päättyi pienimuotoiseen katastrofiin, kun Ole Gunnar Solskjaerin miehistö tiputti lisäaikamaalilla kaksi pistettä Evertonia vastaan. Tästä paikalliskilpailija Cityn mestaruusjuna sai aimo puskun eteenpäin. Unitedilla riittää kiireitä, sillä ensi viikolla ohjelmassa on jo Eurooppa-liigan peli Real Sociedadia vastaan ja viikonloppuisin tahkotaan normaalit liigapelit. Phil Jones ja Paul Pogba ovat poissa – jonkun verran myös kierrätystä on odotettavissa.

West Hamilla Jesse Lingard ei saa pelata omistajaseuraansa vastaan. Viikonloppuna joukkue tahkosi maalittoman tasapelin Fulhamin vieraana, eikä vaikuttanut ottelussa mitenkään pirteältä. Koko kauden mittakaavassa Hammersin suoritukset ovat kuitenkin olleet mainioita. Tutulle stadionille palaava David Moyes aikoo rasituksesta huolimatta pistää tiistaina tuleen vahvan kokoonpanon. Arthur Masuaku on vierailta edelleen poissa.

Lyö vetoa ottelusta:

United on ottelussa suosikki, mutta laadukas West Ham kärsii tässä ottelussa aliarvostuksesta. Tässä on kertoimia paremmat saumat nähdä yllätys, joten vetokin lähtee sen puolesta: Jatkoon menevä joukkue: West Ham kertoimella 3,40.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO