Hurjaan maalivireeseen äitynyt Teemu Pukki oli jälleen joukkueensa sankari, kun Norwich haki täydet sarjapisteet St. Andrew’s Stadiumilta kaataen Birminghamin maalein 1-3.

30-vuotias Pukki kasvatti maaliputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi, kun hän vei joukkueensa johtoon 25. peliminuutin kohdalla.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
GGGGGOOOOOAAAAAAAALLLLLL!!!!!

Kymmenen minuuttia myöhemmin Pukki sai mahdollisuuden tehdä illan toisen osumansa, kun hän pääsi laukomaan rangaistuspotkua. Birminghamin maalivahti Neil Etheridge kuitenkin torjui laukauksen hienosti jaloillaan.

Birmingham nousi avausjakson lopulla tasoihin, mutta Pukki vei joukkueensa uudelleen johtoon 74. peliminuutin kohdalla. Suomalaishyökkääjä oli kärkkäänä paikalla Emiliano Buendían laukauksesta syntyneessä reboundissa ja ohjasi pelivälineen maaliin.

Pukin illan toinen osuma jäi myös ottelun voittomaaliksi ja hänet valittiin itseoikeutetusti ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
1️⃣7️⃣ GOALS THIS SEASON 🔥

Kahden maalin illan myötä Pukki on tehnyt kuluvan kauden aikana nyt 17 maalia. Maalimäärällään suomalaishyökkääjä on Englannin Mestaruussarjan maalipörssin jaetulla kolmannella sijalla.

1-3 -vierasvoitollaan Norwich vankisti entisestään asemaansa Mestaruussarjan kärkipaikalla. Piste-ero kakkosena olevaan Brentfordiin kasvoi jo kymmeneen. Juuri tällä hetkellä näyttääkin vahvasti siltä, että viime kauden päätteeksi Valioliigasta pudonnut Norwich olisi tekemässä ensi kaudeksi paluun pääsarjatasolle.