Saksan ja Englannin maajoukkueet taistelevat huippulupauksesta: ”Kyseessä on henkilökohtainen päätös”

© Kuva: Getty Images

Jamal Musiala on noussut tällä kaudella vakituisesti mukaan Bayern Münchenin edustusjoukkueeseen.

17-vuotias nuorukainen teki debyyttinsä edustusjoukkueessa viime kauden lopussa, mutta tällä kaudella Musiala on pelannut jo yli 20 ottelua ykkösmiehistössä.

Vastuu on jäänyt luonnollisesti varsin pieneksi, mutta hyökkäävä keskikenttäpelaaja on viimeistellyt siitä huolimatta jo kolme maalia Bundesliigassa, vaikka avauskokoonpanon paikkoja tilillä on vasta kaksi kappaletta.

Saksan ja Englannin jalkapalloliitot taistelevat huippulupauksesta.

Musiala on syntynyt Saksassa, mutta muutti seitsenvuotiaana Englantiin ja asui maassa kahdeksan vuotta pelaten muun muassa Chelsean organisaatiossa. Musiala on pelannut useissa Englannin juniorimaajoukkueissa ja debytoi viime syksynä alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.

Saksan jalkapalloliiton Oliver Bierhoff vahvisti keskustelleensa Musialan kanssa.

– Meillä oli todella hyvä ja avoin keskustelu. Kerroimme hänelle selvästi, mitä ajattelemme hänestä ja olemme vakuuttuneita siitä, että hän kehittyy maajoukkuepelaajaksi, mutta kyseessä on henkilökohtainen päätös, Bierhoff totesi Bildille.

Myös Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Aidy Boothroyd otti kantaa Musialan tilanteeseen.

– Meillä on maajoukkueissamme useita kahden passin pelaajia. Kaikki riippuu siitä, miten työskentelemme heidän kanssaan ja nauttivatko he maajoukkueessamme pelaamisesta. He myös miettivät, viekö täällä pelaaminen heidän uriaan eteenpäin. Sanoisin, että ehdottomasti.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta