Valioliiga
Tottenham – Chelsea
Torstai 04.02. klo 22:00

Torstaina pisteet ovat arvossaan, sillä sekä Tottenham että Chelsea ovat jo tuntuvasti sarjakärkeä perässä ja europaikkoihinkin on pistekaupalla matkaa. Chelsea hakee uutta nousua uudella päävalmentajalla ja Thomas Tuchel ehti jo viikonloppuna kuitata avausvoittonsa joukkueen peräsimessä. José Mourinholla ei puolestaan ole tällä hetkellä helppoa.

Alla on nimittäin tappiot Liverpoolille ja Brightonille. Lisäksi Harry Kane liittyi sairastuvalle, jossa oli valmiiksi jo muutama pelaaja. Mourinhon paine kentän laidalla kasvaa, sillä peli on nikotellut jo pidempään. FA Cupissa on päästy jatkoon helpon ohjelman avulla. Ilman Kanea hyökkäyspeli jää auttamatta torsoksi ja Mourinhon kikka-arsenaali on tässä suhteessa sangen rajallinen. Keväästä on tulossa vääjäämättä vaikea.

Chelsea piti viikonloppuna Burnleyn poissa maalitonteilta, eikä ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä. Tuchelin suojatit pitivät valtaosan ajasta palloa ja samaa voi olla tiedossa myös Spursia vastaan. Chelsean loukkaantumistilanne on tyydyttävä – vain Kurt Zouma sekä Kai Havertz eivät ole täydessä pelivalmiudessa. N’Golo Kante pääsi jo Burnley-pelissä penkille asti ja nyt mies on mahdollisesti avauksessa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetosuosituksissa on kaksi mahdollisuutta: ottelu voi hyvinkin jäädä vähämaaliseksi Mourinhon taktiikan vuoksi. Toinen vaihtoehto on liputtaa vierasmenestyksen puolesta ja se tulee olemaan virallinen ottelun vetosuositus: Chelsea voittaa ottelun kertoimella 2,18. Varhainen voitonmaksu vielä tukee tätä vetoa.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS