Athletic: Man Cityn listalla useampikin tähtihyökkääjä – tämän takia Kylian Mbappé ei ole mukana

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin Kylian Mbappén voi laskea pois Manchester Cityn potentiaaliselta ostoslistalta, kertoo The Athletic.

Mbappé on nuoresta iästään huolimatta kuulunut jo muutaman vuoden maailman puhutuimpien pelaajien joukkoon. Hänelle tulee tänä vuonna täyteen vasta 23 vuotta, mutta hän on jo maailmanmestari, nelinkertainen Ranskan liigavoittaja ja PSG:n seurahistorian kolmanneksi paras maalintekijä.

Ranskan maajoukkuetähden nimi vilkkuu tasaisin ajoin siirtohuhuissa, jotka ovat yltyneet viime aikoina entisestään Mbappén sopimustilanteen takia. Hänen nykyinen diilinsä PSG:n kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, jolloin hän voi lähteä pariisilaisseurasta ilman siirtokorvausta, ellei uutta sopimusta synny.

Manchester City tarkkailee parhaillaan useita huippuhyökkääjiä, mutta Mbappé ei ole heidän mielessään. Vaikka Manchester City on tunnetusti käyttänyt sheikki Mansourin omistajakaudella hurjia summia pelaajien siirtokorvauksiin, ei seura halua rikkoa palkkarakennettaan ja siten joukkueen yhteishenkeä.

Athleticin tietojen mukaan Mbappé vaatii samanlaista palkkatasoa, josta hänen joukkuekaverinsa Neymar saa pian nauttia. Neymar, 29, siirtyi PSG:hen kesällä 2017 Barcelonasta 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla ja solmi tuolloin viiden vuoden sopimuksen, joka takaa hänelle Football Leaksin mukaan vuosittain noin 36,8 miljoonaa euroa. Brassitähti on kuitenkin solmimassa pian uuden diilin.

Ei siis ole ihme, että Mbappé on vain harvan seuran kiikarissa, jos hänestä pitää maksaa vielä siirtokorvaus. PSG tekee luonnollisesti kaikkensa, ettei se menetä häntä ilmaiseksi.

Mbappén sijaan City on pitänyt silmällä muun muassa Borussia Dortmundin Erling Braut Hålandia ja Tottenhamin Harry Kanea, mutta heidänkään hankkimisensa ei ole tehtävänä helpoimmasta päästä.

Hålandin, 20, perässä on vino pino suurseuroja, ja Tottenham haluaisi todennäköisesti tähtitieteellisen summan, jos sen pitäisi myydä seuraikoni Kane, 27, toiselle kilpailijalle Englannissa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.