Bayern Münchenin pelaaja tuli treeneihin väärällä autolla – seura antamassa 50 000 euron sakot

© Kuva: Getty Images

Bayern München on antamassa laitahyökkääjälleen Kingsley Comanille 50 000 euron sakot, koska hän saapui harjoituksiin väärällä autolla, kertoo Bild.

Ranskalaislaituri ajeli treeneihin Mercedes Benzillään, mutta seuran vartijat estivät häneltä pääsyn harjoituskeskukseen ja sanoivat, että hänen on pysäköitävä autonsa kadun varteen.

Syynä tähän oli se, että Bayern München velvoittaa kaikkia pelaajiaan saapumaan seuran virallisiin tapahtumiin Audeilla, jotka heille on annettu. Audi on Bayernin pitkäaikainen sponsori ja omistaa seurasta 8,33 prosenttia. Sopimus Audin kanssa tuo Bayernille tiettävästi noin 50 miljoonaa euroa vuodessa.

Bayernin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić varoitti viime vuoden tammikuussa pelaajia saapumasta enää harjoituksiin ökyautoilla ja sanoi, että seuraava sääntöä rikkova pelaaja saa 50 000 euron sakon.

Tuorein tapaus ei ole ainoa kerta, kun Coman, 24, on rikkonut kyseistä sääntöä, sillä viime vuonna hän saapui harjoituksiin 200 000 euron McLarenilla seuran antaman Audin sijasta. Coman puolustautui tuolloin sanomalla, että hänen Audistaan oli mennyt sivupeili rikki, mutta hän pyysi anteeksi tekoaan ja lupautui jakamaan nimikirjoituksia Audin tehtaan työntekijöille Ingolstadtissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.