Bayern Münchenin seurapomo linjasi tiukasti: Mestarivalmentaja Flick ei siirry Saksan maajoukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin hallituksen puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge vakuuttaa, ettei Hans-Dieter Flick ole siirtymässä Saksan A-maajoukkueen päävalmentajaksi.

Huhumylly lähti käyntiin viikko sitten, kun maajoukkueen pitkäaikainen päävalmentaja Joachim Löw ilmoitti jättävänsä tehtävän ensi kesän EM-kisojen jälkeen.

Flick toimi Löwin apuvalmentajana, kun Saksa juhli maailmanmestaruutta vuonna 2014. Bayern Münchenin päävalmentajaksi hän nousi marraskuussa 2019 Niko Kovačin saatua potkut. Siitä lähtien Flickin ja Bayernin yhteiselo on ollut lähes silkkaa nousukiitoa. Hänen ajanjaksostaan olennaisimman kertonee se, että Bayern on voittanut hänen alaisuudessaan yhtä monta pokaalia kuin se on hävinnyt pelejä (6).

Rummenigge kertoi Deutschen Presse-Agenturille, että hän keskusteli Flickin tulevaisuudesta hyvässä hengessä DFB:n puheenjohtajan Fritz Kellerin kanssa.

– Olisimme hulluja, jos antaisimme Flickin lähteä ennenaikaisesti.

– Minusta on oikein, ettei DFB ota yhteyttä valmentajaan, jonka sopimus jatkuu 30. kesäkuuta 2021 jälkeenkin. Se oli avoin keskustelu.

– Tämä on menestyksekkäin ajanjakso Bayern Münchenin historiassa, sanoi Rummenigge ja muistutti, että Flickillä on sopimus kesään 2023 saakka.

– Jokainen sopimus sisältää sekä oikeuksia että velvollisuuksia.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!