Juventuksen supertähti Cristiano Ronaldo vastasi kritiikkiin ja huhumyllyyn sunnuntaina siten, miten parhaiten osaa – tekemällä puhtaan hattutempun Cagliarin verkkoon. Ammattilaisuran 770. maali nosti hänet samalla kaikkien aikojen maalitilaston kärkeen ohi brasilialaislegenda Pelén (lue lisää).

Kun portugalilaisen hattutemppu valmistui jo ennen 32 minuutin täyttymistä, lähetti hyökkääjätähti TV-kameran kautta kipakan viestin arvostelijoilleen. Cristiano Ronaldo tarttui korvalehteensä ja virnisti ilkikurisesti kameralle. Viestin arvellaan kertoneen siitä, että puheet on kyllä kuultu, mutta nyt on muiden vuoro kuunnella.

Myös pelin jälkeen Cristiano Ronaldo viestitti, että nyt suiden on mentävä suppuun. Hän ei myöskään antanut pelin jälkeen haastatteluja medialle, vaan valmentaja Andrea Pirlo kommentoi toimittajille lehdistötilaisuudessa hattutempun tehneen suojattinsa edesottamuksia.

Juventus-valmentaja ei sen kummemmin puuttunut kameralle suunnattuihin eleisiin, mutta oli hyvin tyytyväinen siihen, kuinka Cristiano Ronaldo reagoi alkuviikon pettymykseen Juventuksen pudottua Mestarien liigasta Portoa vastaan.

– Häneen oli kasautunut paljon vihaa ja surua, niin henkilökohtaisella tasolla kuin koko joukkueenkin puolesta. Hän on osa Juventusta ja putoaminen oli kova pala meille kaikille, Pirlo totesi lehdistötilaisuudessa.

– Hän pelasi mahtavan matsin, ja näytti, millainen mestari hän on. Hän hoiti puhumisen kentällä kolmella maalillaan, ja vain se merkitsee. Se oli oikea suhtautumistapa, jota tarvitsimme Mestarien liigasta pudottuamme.

Maaliensa välissä Cristiano Ronaldo sai myös keltaisen kortin hänen sännättyään jalka korkealla kohti Cagliarin maalivahti Alessio Cragnoa. Joidenkin mielestä rike olisi ollut jopa punaisen kortin veroinen, mutta Pirlo korosti tilanteen vahinkomaisuutta.

– Minusta se oli klassinen pelitilanne. Molemmat katsoivat palloa eivätkä huomanneet, kuinka lähellä toisiaan olivat.

Lähde: Marca