Liverpoolin Jürgen Klopp myöntää: Yksi uran vaikeimmista jaksoista menossa – ”Kunpa voisin sanoa ei”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp myöntää, että hänellä on meneillään yksi vaikeimmista jaksoistaan 20-vuotisen uransa aikana.

Viime kaudella Liverpool voitti Valioliigan mestaruuden lähes 20 pisteen erolla, mutta tällä hetkellä joukkue on sarjassa kahdeksantena, kun noin kymmenen kierrosta on pelaamatta.

Sunnuntaina Liverpool hävisi kuudetta kertaa peräkkäin kotipelin Valioliigassa, kun Fulham haki pisteet Anfieldilta lukemin 1-0. Ennen alkanutta tappioiden sarjaa Liverpool oli pelannut putkeen 68 sarjapeliä kotonaan häviämättä.

Aiemmin viime viikolla Klopp myönsi, että Liverpool joutuu tosissaan taistelemaan Valioliigan kärkinelikkoon pääsystä. Sunnuntain tappion jälkeen saksalaismanagerilta kysyttiin, onko tämä yksi hänen vaikeimmista jaksoistaan valmentajana.

– Kunpa voisin ei, mutta kyllä tämä on, vastasi Klopp BBC:n mukaan.

– Tämä on äärimmäinen joukkue. Olimme äärimmäisen menestyneitä ja olemme äärimmäisessä tilanteessa nytkin, mutta me taistelemme tästä läpi.

– Jätkistä näkee, että heissä on yhä sitä jotain. Heillä on yhä se kaikki, mutta he eivät tällä hetkellä saa näytettyä sitä.

– Se olisi mestarillinen suoritus, jos joku selvittäisi, miten muutamme sen yhdessä yössä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.