Kuva: Paavo Arhinmäki joutui somekohun keskelle – kertoi syyn, miksi oli katsomassa paikan päällä Huuhkajien ottelua

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi avasi MM-karsintaurakkansa keskiviikkona 2-2-tasapelillä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Ottelua seurasi paikan päällä Olympiastadionilla myös Vasemmistoliiton kansanedustaja Paavo Arhinmäki.

Arhinmäki julkaisi Twitterissä kuvan paikan päältä. Nopeasti Arhinmäen julkaisema kuva avauskokoonpanoista sai valtavat määrät kritiikkiä. Koronarajoitusten takia otteluun ei otettu yleisöä paikalle ja ainoastaan akkreditoineet toimittajat saivat olla paikalla.

Samaan aikaan maan hallitus, jossa myös Vasemmistoliitto on, suunnittelee uusia rajoituksia, kuten liikkumisrajoituksia, koronapandemian rauhoittamiseksi. Arhinmäen twiitti keräsikin todella kriittisiä vastauksia.

– Toiset ovat vain tasa-arvoisempia kuin toiset. Pysykää kansa vaan kotona, kun te keskitytte päättämään liikkumisrajoituksista. Hyvin olette omaksuneet itänaapurin tavat, Aki Nykänen kritisoi.

Myös Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä kommentoi Arhinmäen twiittiä sarkastisesti.

– Ennen kaikkea näytät hyvää esimerkkiä! Hyvä Paavo! Kärnä kirjoitti.

Kovana futismiehenä tunnettu Arhinmäki perusteli nopeasti sitä, miksi hän oli paikalla. Arhinmäki on tunnettu Chelsean kannattaja ja hän oli myös aikanaan perustamassa FC Jokerien faniryhmää.

– Jos joku ihmettelee, miksi olen paikalla, niin olen sekä jalkapallokirjailija että Kansan Uutisten pitkäaikainen jalkapalloavustaja. Tästäkin ottelusta tulee lehteen analyysini, Arhinmäki perusteli.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne tästä.

Torstaiaamuna Arhinmäki julkaisi analyysinsä ottelussa Twitterissä. Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004