Sergio Agüero poistuu Manchester Citystä kuluvan kauden jälkeen.

Manchester City tiedotti maanantaina, ettei aio solmia jatkosopimusta seurahistorian parhaan maalintekijän kanssa ja 32-vuotias hyökkääjä vaihtaa maisemaa kesällä.

Agüero aloitti ammattilaisuransa Independientessä vain 15-vuotiaana.

Independiente haluaa oman kasvattinsa takaisin seuraan.

Argentiinalaismedia TyC Sports haastatteli Independiente-luotsi Julio Falcionia, joka puhui Agüeron mahdollisesta paluusta. Agüero on aiemmin urallaan kertonut haluavansa palata joskus Independienten paitaan.

– Olisi upeaa valmentaa häntä jälleen. Soitamme hänelle pian. Puhuin hiljattain Yoyo Maldonadon (Independienten seurajohdon jäsen) siitä ja he tiedustelevat Agüerolta, haluaako hän palata. Tietenkään täällä hän ei tienaisi läheskään samanlaisia summia kuin Euroopassa, mutta hän voisi viettää aikaa omiensa kanssa ja puolustaa rakastamiaan värejä.

– Aiomme soittaa hänelle ja tarjota hänelle mahdollisuutta palata kotiin. Täällä hän voisi olla onnellinen ja auttaa meitä kasvamaan entistä paremmaksi joukkueeksi. Ehkä tunne on rahaa arvokkaampaa, mutta Euroopassa tarjotaan todella paljon palkkaa. Hän on ollut jo vuosikausia ulkomailla ja olisi hienoa, jos hän päättäisi palata auttamaan meitä.

Independiente myi Agüeron Atléticoon kesällä 2006 yli 20 miljoonalla eurolla.