AC Milanin Paolo Maldini sanoi kuulleensa Superliigasta vasta sunnuntaina: ”Olin hieman hämmentynyt”

© Kuva: Getty Images

AC Milanin tekninen johtaja ja joukkueen entinen puolustaja Paolo Maldini sanoi kuulleensa Euroopan Superliigan toteutumisesta vasta sunnuntaina, kun siihen osallistuvat seurat julkaisivat yhteistiedotteensa aiheesta.

Maldini, 52, vietti koko pelaajauransa Milanissa, ja hän on työskennellyt seuran johtoportaassa kesästä 2018 lähtien. Hän sanoi kuitenkin kuulleensa Superliigasta samaan aikaan kuin kannattajatkin.

– Haluan täsmentää, etten ollut mukana Superliigaan liittyvissä keskusteluissa. Sain kuulla siitä sunnuntai-iltana seurojen yhteistiedotteeen jälkeen. Tästä päätettiin selvästi asemaani korkeammalla tasolla. Olin hieman hämmentynyt, sanoi Maldini Sky Sport Italialle.

– Se ei tarkoita, etteikö minulla olisi vastuuta pyytää kannattajilta anteeksi. Enkä puhu vain Milanin kannattajista, vaan yleisesti jalkapallon seuraajista, jotka tunsivat olonsa petetyksi.

– Minusta tuntuu, että minun on puhuttava tästä. Luonnollisesti ison seuran johtajana vuonna 2021 tiedän, että tuotot ja kestävyys ovat tärkeitä asioita. Joten meidän on kysyttävä itseltämme, voimmeko oppia tästä tilanteesta jotain? Voimmeko oppia, mihin voimme puskea itseämme?

– Me emme missään nimessä voi puskea lajin arvojen ja meritokratian ohi.

Superliiga-hanke laitettiin takaisin hyllylle jo pari päivää sen julkistamisen jälkeen, kun osa siihen lupautuneista seuroista perääntyi siitä kannattajien ja muiden toimijoiden paineen alla.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️