Bayern-ikonin levittämille huhuille täystyrmäys – ”En tiedä, mistä hän on sen tiedon saanut”

© Kuva: Getty Images

Saksalaisilla valmentajamarkkinoilla on tällä hetkellä kunnolla kuhinaa – ja nimenomaan arvovaltaisimmilla paikoilla. A-maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw jättää paikkansa ensi kesän EM-kisojen jälkeen lähes 15 vuoden rupeaman jälkeen, eikä seuraajaa Löwille ole vielä nimetty.

Erinäisissä siirtohuhuissa ykkösehdokkaaksi on nostettu Bayern Müncheniä valmentava Hansi Flick. Bayern-legenda Lothar Matthäus totesi Saksan Skylle pitävänsä Flickin siirtymistä maajoukkueeseen jopa melko varmana juttuna.

Samassa yhteydessä Matthäus kertoi TV-kameroille, että Bayern Münchenin uudeksi valmentajaksi tavoiteltaisiin RB Leipzigin nuorta huippuvalmentajaa Julian Nagelsmannia. Matthäusin mukaan Bayern-johto ja Nagelsmann ovat jo käyneet keskusteluja muun muassa talousasioista.

33-vuotias Nagelsmann kuuli tietysti Matthäusin puheet ja tyrmäsi huhut hyvin suorasukaisesti.

– Keskusteluja Bayernin kanssa ei ole ollut eikä ole, Nagelsmann sanoi lehdistötilaisuudessa ennen Leipzigin perjantaista Hoffenheim-ottelua.

– Minulla ei ole aavistustakaan, mistä Lothar on sen tiedon saanut. Sama pätee luonnollisesti myös agentteihini. Hekään eivät ole käyneet Bayernin kanssa minkäänlaisia keskusteluja.

Nagelsmannin valmentama RB Leipzig on ainoa uhka Bayern Münchenin bundesliigamestaruuden tiellä. Bayern johtaa sarjaa viiden pisteen erolla Leipzigiin, kun sarjasta on pelaamatta kuusi kierrosta.

Lähde: AS


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?