Seuralegenda täräyttää: Bayern Münchenin valmentaja jättää tehtävänsä pian – ”Tarjous toisaalta on pöydällä”

© Kuva: Getty Images

Lothar Mätthausin mukaan Hansi Flick jättää Bayern Münchenin tänä kesänä ottaakseen ohjat Saksan A-maajoukkueesta, jonka peräsimestä Joachim Löw poistuu EM-kisojen jälkeen.

Niko Kovacin marraskuussa 2019 korvannut Flick on operoinut vasta 18 kuukautta Bayernin käskyttäjänä, mutta tuonut jo kuusi pokaalia saksalaisseuran palkintokaappiin.

Tiistai-iltana Mestarien liigan hallitseva mestari putosi kuitenkin Euroopan eliittikilpailusta, kun PSG eteni turnauksen välieriin vierasmaalisäännön turvin.

Flickia on yhdistetty viime viikkojen aikana Saksan maajoukkueen peräsimeen ja Mätthaus uskoo Bayernin tuoreen tappion vakuuttaneen hänet Löwin korvaamisesta kuluvan kauden jälkeen.

LUE MYÖS: Neymar muisti Bayernin pelaajan kommentit ja tuuletti jatkopaikkaa tämän edessä: ”En tehnyt sitä härnätäkseni häntä”

– Sanoin jo kaksi viikkoa sitten, että uskon tämän jäävän Flickin viimeiseksi kaudeksi Bayernissa, totesi seuran legendapelaaja Mätthaus Sky in Germanylle.

– Olen myös kertonut, miten Flick on Saksan jalkapalloliiton kohdelistan kärjessä Löwin korvaajaksi, enkä mitään muuta pitkään aikaan. Liitto on tehnyt hänelle tarjouksen, kyllä…

– Joten, he haluavat Flickin ja uskon – tai olen pikemminkin vakuuttunut – ettei Flick jatka Bayernin valmentajana enää tämän kauden jälkeen.

– Se tarkoittaa sitä, että Bundesliiga-kauden viimeinen kotipeli Augsburgia vastaan (22.5.) tulee olemaan Flickin viimeinen Bayernin valmentajana.

Matthäusin mukaan Bayern kaavailee Flickille jo korvaajaa. RB Leipzigin nuori huippuluotsi Julian Nagelsmann on tiettävästi seuran ykköskohde 56-vuotiaan tilalle.

– München on jo keskustellut Nagelsmannin kanssa, esimerkiksi taloudellisista asioista, jatkoi Saksan entinen maajoukkuepelaaja.

– Ennen kauden alkua Flick sanoi, että valmentajalla pitäisi olla sananvaltaa uusien pelaajahankintojen suhteen. Mutta mitä valmentajan pitäisi tehdä pelaajille, joita hän ei välttämättä halua omaan joukkueeseensa?

– Uskon sen olevan liikaa Hansille. Tarjous toisaalta on pöydällä ja hänellä on tilaisuus siirtyä Löwin seuraajaksi.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille