Kolumbian maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Fredy Guarín on pidätetty epäiltynä perheenjäseniensä pahoinpitelystä, kertoo El Pais.

BluRadio Colombian julkaisemalla videolla näkyy, kuinka poliisi raahaa 34-vuotiasta Guarínia ulos hänen vanhempiensa autotallista. Guarínin vaatteissa näkyy verta, ja hänen paitansa on revennyt.

Pian verkkoon ilmestyi myös toinen video, jossa poliisi kiinnittää aggressiivisesti käyttäytyvää Guarínia paareihin sairaalan ulkopuolella Medellínissä.

Kolumbialaismedia Semanan mukaan poliisi on vahvistanut pidättäneensä torstaina Guarínin, jonka kerrottiin olleen päihteiden vaikutuksen alaisena, kun viranomaiset saivat pelaajan perheeltä ilmoituksen kotiväkivallasta.

Voit katsoa pidätysvideon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

BluRadio Colombia

@BluRadioCo
#Atención El jugador de Millonarios Fredy Guarín fue conducido por la Policía en Medellín, tras haber protagonizado un episodio de violencia intrafamiliar en la casa de sus padres

– Hän kävi kiinni vanhempiinsa, jotka pyysivät poliisia viemään hänet pois, kommentoi poliisijohtaja Jorge Vargas.

Vain joitain päiviä aiemmin Guarín oli pyytänyt seurajoukkueeltaan Millonariosilta vapaata ”henkilökohtaisiin syihin” vedoten. Guarín siirtyi kotimaansa pääsarjaseuraan tämän vuoden alussa, mutta hänen peliaikansa on jäänyt vähäiseksi ”selkeän ylipainon” ja huonon fyysisen kunnon takia.

Kolumbialaisseura julkaisi torstaina Guarínin pidätyksestä tiedotteen.

– Millonarios FC on pahoillaan ja surullinen tämänpäiväisistä Fredy Guaríniin liittyvistä tapahtumista. Osoitamme kaiken tukemme hänen perheelleen. Olemme pelaajan rinnalla, jotta hän saa ammattiapua tällä kriittisellä hetkellä. Hän on antanut paljon kolumbialaiselle jalkapalloilulle ja olemme aina kiitollisia hänen rakkaudestaan Millonariosia kohtaan. Voimia, Fredy!

Aiemmin urallaan Guarín on edustanut muun muassa Portoa, Internazionalea ja Shanghai Shenhuaa. Kolumbian A-maajoukkueessa hän esiintyi 57 kertaa.

Millonarios FC

@MillosFCoficial
Comunicado Oficial. Ⓜ️