Norwichin päävalmentaja Daniel Farke on ajautunut monien pelaajien tavoin siirtospekulaation keskelle eurooppalaisten huippusarjojen lähestyessä päätöstään.

Suomalaistähti Teemu Pukkia valmentavan Farken sopimus Carrow Roadilla umpeutuu kesällä 2022, minkä takia yhä useampi seura saksalaisluotsin kotimaassa on tiettävästi kiinnittänyt katseensa häneen.

Kaksi viikkoa sitten Bundesliigan neljännellä sijalla majailevan Eintracht Frankfurtin kerrottiin tarkkailevan Farkea ykkösjoukkueensa peräsimeen. Frankfurtin nykyinen käskyttäjä Fredi Bobic jättää seuran kesällä ja seura etsii hänelle ensi kaudeksi korvaajaa.

LUE MYÖS: Teemu Pukille äärimmäisen isot kehut Norwichin valmentajalta: ”Hän on jo yksi tämän seuran suurimmista legendoista”

Tällä viikolla Wolfsburgin – joka on Bundesliigassa puolestaan kolmantena – on myös kerrottu tarkkailevan Farkea siltä varalta, että sekin vaihtaisi valmentajaansa kesän aikana. Asiasta uutisoi tiistaina Daily Express.

[readmore from=Norwich]

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Farkea on yhdistetty Saksan pääsarjatasolle. Frankfurt lähestyi 44-vuotiasta tiettävästi jo vuonna 2018, jolloin Norwichin huippuluotsi päätti kuitenkin jäädä Englantiin.

Sama kaava toistunee tänäkin kesänä, sillä Farke ei ole koskaan poistunut mistään seurasta ennen hänen sopimuksensa umpeutumista. Hän on todennut keskittyvänsä nyt vain Norwichin lähestyvään Valioliiga-paluuseen ja Mestaruussarjan voiton sinetöimiseen.

– Tällä alalla on pystyttävä elämään spekulaation parissa. Tiedätte, etten koskaan kommentoi mitään huhuja omasta tilanteestani. Olen aina ollut selvä sanoissani ja täyttänyt sopimukseni. Mikään ei ole muuttunut ja siinä kaikki, kommentoi Farke hiljattain.

Lähde: PinkUn