Kuten uutisoimme torstaina, Huuhkajat-hyökkääjä Rasmus Karjalainen joutuu jättämään EM-kisat väliin loukkaantumisen takia.

Örebro SK:ssa lainalla pelaava suomalaishyökkääjä sai maaliskuussa pallon päähänsä harjoituksissa ja hänen kaulasta repesi verisuoni.

25-vuotias Karjalainen on kaulavammansa vuoksi sivussa pelikentiltä ainakin kesäkuun puoleen väliin asti.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva vahvisti perjantaina, että Karjalaista ei tulla näkemään Suomen kisamiehistössä.

– Todella ikävä uutinen. Puhuin ”Rassen” kanssa puhelimessa ja se oli yksi vähemmän mukavista puheluistani päävalmentajaurallani. Nyt on tietysti tärkeintä, että mies saadaan kuntoon. Mutta on tietysti selvää, ettei Rasse tule toipumaan siinä aikataulussa, että EM-kisavalinta olisi mahdollinen. Se on varmasti iso pettymys, mutta hän vahva tyyppi ja palaa tuostakin vahvempana, Kanerva kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

– Minä ja koko Huuhkajien joukkue haluamme toivottaa Rasselle pikaista paranemista ja voimia kuntoutukseen. Hän on vielä nuori kaveri ja lahjakas pelaaja, josta suomalaiselle jalkapallolle tulee olemaan vielä tulevina vuosina paljon iloa

LUE MYÖS: Huuhkajat-hyökkääjälle jättimäinen pettymys – EM-kisat jää väliin kaulavamman vuoksi