Mitä Zlatan Ibrahimović sanoi tuomarille? Italialaismedia arvelee tähtihyökkääjän ulosajon johtuneen väärinkäsityksestä

© Kuva: Getty Images

AC Milanin tähtihyökkääjän Zlatan Ibrahimovićin ottelu Parmaa vastaan päättyi lauantaina jo tunnin kohdalla, kun erotuomari Fabio Maresca kaivoi hänelle taskustaan punaisen kortin.

TV-kuvissa näytti siltä, että Ibrahimović sanoi jotain tuomarille, mikä sai Marescan reagoimaan. Ottelun jälkeen AC Milanin päävalmentaja Stefano Pioli sanoi kuitenkin, että ruotsalaishyökkääjä oli kiistänyt solvanneensa Marescaa millään tavalla.

Sky Sport Italia arvelee, että Maresca saattoi kuulla väärin, mitä Ibrahimović sanoi. Sen mukaan Ibrahimović vaikutti kysyvän tuomarilta, eikö tätä kiinnosta, mitä hänellä on sanottavana. Perään Ibrahimović näytti vielä sarkastisesti toteavan ”Mi sembra strano”, eli hän ihmetteli tuomarin käytöstä. Marescan oletetaan kuitenkin kuulleen sanat ”Sei un bastardo”, eli hän uskoi Ibrahimovićin kutsuneen häntä äpäräksi.

Jos Ibrahimovićin punaista korttia ei peruta, häntä odottanee kahden ottelun pelikielto. Italialaismedian mukaan Milan aikoo tehdä valituksen ulosajosta.

Lähteet: Football Italia, Gianluca Di Marzio


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?