Rangersin entiseltä pelaajalta ehdotus Glen Kamaralle ja skottiseuralle: ”Kaikki voittavat”

© Kuva: Getty Images

Rangersin entinen puolustaja Alan Hutton toivoo, että Glen Kamara ja Skotlannin tuore liigamestari neuvottelevat ulosostoklausuulin seuraavaan sopimukseensa.

Huuhkajien luottopelaajiin lukeutuva Kamara, 25, siirtyi Rangersiin toissa vuonna sopimuksella, joka päättyy kesällä 2023. Siirtohuhuissa häntä on viety lukuisiin seuroihin, mutta viime kuussa Kamara kertoi, että hän on keskustellut Rangersin kanssa alustavasti uudesta diilistä.

– Olemme käyneet neuvotteluita [seuran kanssa]. Kausi on edennyt hyvin ja varmistimme juuri mestaruuden. Olemme siis olleet tähän saakka hyvin menestyksekkäitä.

– Sopimukseni on voimassa vielä kaksi vuotta, joten minulla on yhä aikaa katsoa mitä tapahtuu. Uskon, että kesän aikana saamme enemmän viitteitä siitä, mitä tuleman pitää.

Uutisoimme viime kuussa Football Insiderin tietojen pohjalta, että Rangers pitää Kamaraa nykyään vähintään 10 miljoonan punnan (noin 11,6 miljoonaa euroa) arvoisena.

Hutton sanoi tuolloin, että Rangers tekisi ison virheen, jos se päästäisi Kamaran pois tuohon hintaan. Seuran entinen puolustaja toivoo, että Kamaran seuraavaan sopimukseen sisällytettäisiin ulosostohinta, jolla taattaisiin Rangersille sopiva siirtokorvaus ja Kamaralle mahdollisuus lähteä muualle, jos kiinnostusta riittää.

– Hän on avainroolissa [manageri] Steven Gerrardin joukkueessa. Hän saa siellä oppia luultavasti yhdeltä kaikkien aikojen keskikenttäpelaajista, kommentoi Hutton Football Insiderille.

– Nykyään kun on ulosostoklausuuleja ja sellaisia… Jos Rangers ja Glen ovat valmiita sellaiseen, niin se sopisi kaikille.

– Rangers saa rahaa pelaajastaan ja he antavat pelaajalle mahdollisuuden lähteä, jos joku on valmis maksamaan sen summan.

– Sille tasolle päästäkseen hänen on esiinnyttävä huipputasollaan, joten kaikki voittavat.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?