HELSINKI. Huuhkajien ja Glasgow Rangersin avainpelaaja Glen Kamara on vahvistanut, että neuvottelut uudesta sopimuksesta ovat käynnissä.

Kamara, 25, on herättänyt kuluvan kauden aikana vahvaa kiinnostusta etenkin Englannin Valioliigassa. Myös portugalilaisjätti SL Benfican on kerrottu tarkkailevan tilannetta.

Rangersin manageri Steven Gerrard on puolestaan kehottanut seurajohtoa sitomaan Kamaran Ibrox Stadiumille pitkällä jatkosopimuksella – niin palkintona hänen loistavista otteistaan, kuin yrityksenä pitää kosiskelijat kauempana.

[readmore from=Kamara-Glen]

Kamaran mukaan neuvotteluja jatkosta on käyty, mutta hän aikoo odottaa kauden loppuun saakka ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Kamaran nykyinen diili on voimassa kesään 2023.

– Olemme käyneet neuvotteluita [seuran kanssa]. Kausi on edennyt hyvin ja varmistimme juuri mestaruuden. Olemme siis olleet tähän saakka hyvin menestyksekkäitä, Kamara kertoi SuomiFutikselle Huuhkajien lehdistötilaisuudessa tiistaina.

– Sopimukseni on voimassa vielä kaksi vuotta, joten minulla on yhä aikaa katsoa mitä tapahtuu. Uskon, että kesän aikana saamme enemmän viitteitä siitä, mitä tuleman pitää.

LUE MYÖS: