Lähde: Portugalin suurseura kiinnostunut Glen Kamarasta – suomalaistähdellä ihailijoita ympäri Eurooppaa

© Kuva: Getty Images

Portugalin suurseura SL Benfica on liittynyt Huuhkajien ja Rangersin tähtipelaaja Glen Kamaran monien ihailijoiden joukkoon, kertoo TEAMtalk.

Huuhkajien avainmies pelaa uransa parasta kautta Rangersissa, joka on kairannut tiensä sekä Skotlannin pääsarjan kärkipaikalle että Eurooppa-liigan ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.

Eurooppa-liigassa Kamaran häikäisevä esitys Benficaa vastaan marraskuun lopulla ilahdutti Rangersin kannattajia, mutta myös illan vastustaja kiinnitti katseensa suomalaispelaajan loistavaan suoritukseen. Lähteen mukaan Benfica oli Kamaran esityksestä niin vakuuttunut, että se haluaa hankkia hänet nyt itselleen.

LUE MYÖS: Rangersin fanit innostuivat Glen Kamaran huippuesityksestä – ”Hän näyttää oikeasti ihan Zidanelta tuolla”

Rangersin päävalmentaja Steve Gerrard on jo hoputtanut seuran johtoporrasta kiinnittämään Kamaran uudella, pitkäaikaisella sopimuksella Ibrox Stadiumille, jottei pelaaja vaihtaisi maisemaa.

Arsenalin entinen akatemiapelaaja on herättänyt aiemmin kiinnostusta useissa Valioliiga-seuroissa. TEAMtalkin mukaan Everton, Newcastle, Leeds, Sheffield United, Crystal Palace ja Southampton ovat kaikki pitäneet Kamaraa silmällä.

Englannin pääsarjajoukkueet eivät kuitenkaan ole yksin, sillä ihailijoita löytyy myös ympäri Eurooppaa. Benfican lisäksi ranskalaisseurat AS Monaco ja Lille sekä saksalaisjätti Borussia Dortmund ovat tarkkailleet 25-vuotiaan Kamaran kehitystä.

Kamara on toistaiseksi ilmaissut olevansa iloinen Rangersissa ja Gerrardin alaisuudessa. Keskikenttämies on pelannut tällä kaudella 11 ottelua Skotlannin pääsarjassa ja kaikki viisi peliä Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.