”Hän oli loistava” – Steven Gerrardilla kiire Glen Kamaran kanssa, lähetti Rangersin seurajohdolle suoran viestin

© Kuva: Getty Images

Rangers varmisti torstaina lohkovoiton ja paikan Eurooppa-liigan pudotuspeleihin, kun se kaatoi puolalaisen Lech Poznanin vieraissa maalein 2-0. Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard ylisti jälleen 90 minuuttia pelannutta Glen Kamaraa ja vaati seuralta toimia suomalaispelaajan suhteen.

Kamara, 25, pelasi Rangersin keskikentällä täydet minuutit hieman normaalia hyökkäävämmässä roolissa. Kamara oli keskikentän kolmikosta selkeästi korkeimmalla kenttää pelannut pelaaja. Scott Arfield pelasi keskustan oikealla ja pohjalla luuti Bongani Zungu. Kamara viihtyi keskustan vasemmalla puolella ja hakeutui pelin aikana enemmän kymppialueelle.

Suomalainen keskikenttäpelaaja on noussut Rangersissa vajaassa kahdessa vuodessa avainpelaajaksi. Vahvat otteet ovat näkyneet myös Huuhkajien paidassa. Gerrard kehui jälleen vuolaasti Kamaran esitystä Lech Poaznania vastaan.

– Mielestäni Glen Kamara näytti jälleen kerran, miksi kaikki puhuvat hänestä ja miksi hänen ympärillään on niin paljon kuhinaa, Gerrard sanoi Sky Sportsin mukaan.

Kamaran sopimus Rangersin kanssa ulottuu aina toukokuuhun 2023. Suomalaisen keskikenttäpelaajan ympärillä on todellakin riittänyt viime aikoina kuhinaa. Tuoreimpana uutisoimme, että portugalilainen Benfica olisi kiinnostunut Kamarasta. Lisäksi arvostettu urheilulehti The Athletic julkaisi suomalaisesta pitkän artikkelin hiljattain. Gerrad lähetti vahvan viestin seurajohdon suuntaan Kamaran sopimustilanteeseen liittyen.

– Mielestäni hän oli loistava alusta loppuun saakka. Minun neuvoni seuralle on toimia mahdollisimman nopeasti hänen kanssaan, Gerrard sanoi viitaten sopimusneuvotteluihin.

Rangers on ollut huimassa vireessä viime aikoina. Rangers on hävinnyt edellisen kerran kaikki kilpailut mukaan lukien elokuussa Bayer Leverkusenille viime kauden Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Skottiseura on pelannut viimeiset 25 ottelua ilman tappiota. Rangers johtaa Skotlannin Valioliigaa 13 pisteen erolla Celticiin ja edessää häämöttää myös Eurooppa-liigan pudotuspelit.

– Se, että pelaamme tällä tasolla ja voitamme tämän tason joukkueita, kertoo siitä, kuinka isoja steppejä olemme joukkueena ottaneet. Nyt haasteena on se, voimmeko rakentaa tämän päälle. Odotamme innolla ensi maanantain arvontaa (Eurooppa-liigan pudotuspelien otteluparit). Tarvitsemme tietysti vähän myös onnea.

– Toivottavasti meillä on helmikuussa, kun Eurooppa-liiga jatkuu, terve miehistö. Ja jos näin käy, olemme kova vastus kenelle tahansa, Gerrard totesi.

LUE MYÖS:


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.