© Kuva: Getty Images

Real Madrid – Barcelona: El Clásicossa panokset korkealla

La Liga
Real Madrid – Barcelona
Lauantai 10.04. klo 22:00

Faktat lauantai-illan El Clásicon alla ovat kovat: Atletico Madrid, Barcelona ja Real Madrid ovat sarjan kärjessä kolmen pisteen sisällä. Niinpä illan ottelussa panokset ovat todella korkealla. Atletico pelaa oman ottelunsa vasta sunnuntai-iltana, joten tämän ottelun jälkeen joudutaan odottamaan vuorokausi, kunnes kärjen sarjatilanne selkeytyy kokonaisuudessaan.

Olen syytellyt Real Madridia käsijarru päällä pelaamisesta, mutta tulosrivistössä tämä ei totisesti ole näkynyt. Joukkueella on nyt alla viisi voittoa, ja viikolla otettua voittoa Liverpoolista voi sanalla sanoen kutsua upeaksi. Keskikentällä Toni Kroos oli ilmiömäinen ja saanee lauantaina erikoisvartioinnin osakseen. Sergio Ramos, Raphael Varane ja todennäköisesti Daniel Carvajal ovat lauantaina poissa, mikä heikentää Los Blancosin alakertaa oleellisesti.

Barcelonan paluu maaottelutauolta oli sangen puolivillainen, vaikka Valladolid maanantain ottelussa kaatuikin. Rasituksesta Barcelonalle voi siis kirjata hieman etua – tosin henkisellä puolella varmasti kirvelee, ettei Blaugrana ole ottelemassa tällä kaudella Euroopan komeimmista pokaaleista. Joka tapauksessa myös Barcelonan tulosrivistö on viimeiseltä parilta kuukaudelta kivaa luettavaa. Tästä ottelusta ovat varmuudella pois Philippe Coutinho sekä Ansu Fati.

Lyö vetoa ottelusta:

Perusluokalla mitattuna Barcelonan voi katsoa olevan hieman edellä, mutta pienennetyllä kotiedullakaan venymiskykyinen Real Madrid ei voi olla tässä ottelussa altavastaaja. Tipsinä lähtee suoraa voittoa, jota Nordicbetin varhainen voitonmaksu vielä buustaa: Real Madrid voittaa ottelun kertoimella 2,95.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.