Stadin derby pelataan hallissa – HJK-valmentaja ymmällään: ”Siellähän ei pidetä turvavälejä”

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK ja HJK iskevät lauantaina yhteen Suomen Cupin yksiosaisessa puolivälieräottelussa.

Stadin derby pelataan Jätkäsaaren jalkapallohallissa. Ottelu potkaistaan käyntiin 17.00.

Ottelujärjestäjänä HIFK sai valita ottelun pelipaikan. Pelipaikaksi muodostui Jätkäsaaren halli. HJK-luotsi Toni Koskela ei ymmärrä, minkä vuoksi derby pelataan hallissa, eikä ulkona.

– Hallit ovat hienoja ja tarpeellisia talvella, mutta nyt eletään jo huhtikuuta. Jalkapallo on ulkopeli, ja etenkin korona-aikaan turvalliset olosuhteet pelaajien terveyden kannalta pitäisi olla etusijalla, Koskela totesi HJK:n otteluennakossa.

– Eniten ihmetyttää se, että kilpailujärjestäjä lähettää meille korona-ajan turvallisuusohjeita, miten esimerkiksi matkustetaan bussilla ja sitten seuraavaksi meille ilmoitetaan, että mennään vielä huhtikuussa pelaamaan halliin, joka tuntuu täysin käsittämättömältä. Siellähän ei ensinnäkään pidetä turvavälejä, Koskela muistutti.

Koskelan mukaan Suomen Cupia on vaikea arvostaa, jos kilpailujärjestäjäkään ei kunnioita omaa tuotettaan.

– Aina puhutaan siitä, miten Cupiin saisi arvostusta lisää, mutta tähänkin sopii vanha sanonta, eli kun kilpailujärjestäjä ei arvosta itse kilpailuaan tätä enempää, niin minkä takia kenenkään muunkaan pitäisi.

HIFK on harjoitellut viime aikoina Jätkäsaaren jalkapallohallissa. Koskelan HJK sen sijaan harjoittelee kotistadionillaan Bolt Arenalla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.