Eurooppa-liiga
Arsenal – Villarreal
Torstai 06.05. klo 22:00

Kun Mestarien liigan finalistit ovat selvillä ja Manchester United käytännössä varmisti Eurooppa-liigan finaalipaikkansa jo ensimmäisessä pelissä, ottavat Arsenal ja Villarreal vielä matsia toisesta finalistista. Villarreal voitti ensimmäisen osaottelun, mutta Arsenal onnistui tekemään tuiki tärkeän vierasmaalin ja sillä on mahdollisuudet kääntää tämä pari. Jos se onnistuu siinä, europelien finaaleissa on tänä keväänä vain Valioliigan joukkueita.

Arsenalilla on toki toiseen osaotteluun parannettavaa, sillä avauspelissä lontoolaiset jäivät Villarrealin jalkoihin. Mikel Artetan on saatava kentälle yhdistelmä, joka kykenee viemään peliä ja pääsemään myös maalipaikoille. Viikonloppuna Gunners pelasi Newcastlen vieraana eheän pelin, eikä päästänyt vastustajaa juuri ollenkaan maalintekotonteille. Puolustus joutuu torstaina taatusti kovemmalle. Dani Ceballos on pelikiellossa ja David Luiz loukkaantuneena – Alexandre Lacazzetten ja Kieran Tierneyn tilanne selviää pelipäivän aikana.

Villarreal olisi saattanut pistää tämän parin jo sileäksi ensimmäisessä osaottelussa. Unai Emery tietää cup-turnausten metkut ja kykenee varmasti luomaan toiseen osaotteluun sopivan vastaiskutaktiikan. Vicente Iborra ja todennäköisesti myös Juan Foyth puuttuvat muonavahvuudesta loukkaantumisten takia. Etienne Capoue lensi viimeksi pihalle ja joutuu huilaamaan torstaina.

Lyö vetoa ottelusta:

Lähtötilanne nostaa vääjäämättä ottelun maaliodottamaa, sillä Villarrealille avautuu paikkoja vastaiskuihin. Arsenalin luulisi laatujoukkueena luovan avausosaa enemmän paikkoja. Ottelun vetosuositus onkin runsasmaalisuudesta: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,80.

LYÖ VETO @BET 365