Joel Pohjanpalo Ylellä Huuhkajien kokoonpanovalinnasta: ”En voi millään kieltää, ettenkö olisi ollut pettynyt”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo myöntää Yle Urheilun haastattelussa, että hän janoaa peliminuutteja tulevassa EM-lopputurnauksessa.

Pohjanpalo, 26, ei päässyt avauskokoonpanoon MM-karsintojen kahdessa ensimmäisessä ottelussa Bosnia-Hertsegovinaa ja Ukrainaa vastaan, jotka päättyivät tasapeleihin.

– Haluan aina olla avauskokoonpanossa ja en voi millään kieltää, ettenkö olisi ollut pettynyt, kun en aloittanut kumpaakaan MM-karsintaottelua. Tulee tarve näyttää, kun on ollut johonkin otteluun ”Rivelle” (päävalmentaja Markku Kanerva) se ”väärä” valinta avauskokoonpanoon, hän sanoo Yle Urheilulle.

Itseluottamusta uhkuva Pohjanpalo korostaa, ettei Suomi lähde ensi kuussa käynnistyviin EM-kisoihin vain osallistumaan, vaan tavoitteena on paikka pudotuspeleissä.

– Jos ja kun maalin kisoissa teen, niin arvostan sen tietysti urallani todella korkealle. Jos niin tapahtuu, niin se on varmasti upea hetki.

Union Berliniä edustava Pohjanpalo antoi viime kuun lopulla näytteen kunnostaan, kun hän iski Bundesliigassa hattutempun Werder Bremenin verkkoon. Liigaotteluissa verkko on heilunut tällä kaudella viisi kertaa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!