”Minut jätettiin yksin” – Legendaarinen Pippo Inzaghi lähti Serie A:sta pudonneesta Beneventosta

© Kuva: Getty Images

Entinen pelaajalegenda Filippo Inzaghi vahvisti sunnuntai-iltana, että hän lähtee valmentamastaan Beneventosta. Benevento putosi Serie A:sta, vaikka oli kauden puolivälissä sarjassa vielä 11:ntena.

Kauden toisella puolikkaalla Benevento sai 19 pelistään kuitenkin vain 11 pistettä. Ainoaksi voitoksi jäi komea vierasvoitto Juventuksesta. ”Pippo” Inzaghi valitteli sunnuntaisen päätöskierroksen jälkeen, että seurajohto jätti hänet yksin vaikeuksien alettua.

– Kun voitimme, olimme kaikki yhdessä, mutta tappioiden alettua minut jätettiin yksin, Inzaghi totesi lehdistötilaisuudessa.

– He julkaisivat jopa virallisen tiedotteen, jossa minua syytettiin siitä, etten katsonut Crotone-pelin viimeistä viittä minuuttia. En voi hyväksyä valheita. On tärkeää kasvaa myös tappioiden jälkeen.

– Olen pettynyt, sillä tiimini ja minä olemme tehneet 10-tuntisia työpäiviä.

Pitkävihaiselta Inzaghi ei silti kuulostanut, vaan hän vakuutti uskovansa Beneventon nopeaan pääsarjaan paluuseen.

– Lähden, koska minulla on vastuuni, mutta lähden pää pystyssä. Toivon, että näen Beneventon siellä, missä se ansaitsee olla. Tämän omistajuuden alaisuudessa Beneventolla on kaikki, mitä tarvitaan nopeaan Serie A:han paluuseen.

– En kuitenkaan ole ainoa vastuullinen. Pelasimme päät pystyssä voitettuamme Serie B:n selvästi. Liian montaa asiaa on aliarvioitu. Tällä tavalla on mahdotonta kehittyä.

– Benevento faneineen tulee aina pysymään sydämessäni. Olen pahoillani siitä, että tämä päättyi näin. Annoimme kaikkemme, emmekä olisi päästäneet sitä maalia Crotonea vastaan. Cagliari-pelissä oli kuitenkin outoja tapahtumia, Inzaghi vihjaisi asiaa tarkentamatta.

Beneventon riveissä pelasi vahvan kauden myös Perparim Hetemaj, jolle sunnuntainen ottelu oli uran 300. peli Serie A:ssa. Hetemajn sopimus päättyy tähän kauteen, eikä hänen jatkosuunnitelmistaan ole vielä tietoa.

Lähde: Football-Italia