Portugalin maajoukkueen kapteeni Cristiano Ronaldo neuvottelee kesällä tulevaisuudestaan seuransa Juventuksen kanssa, kertoo Sky Sports.

Ronaldon sopimusta on jäljellä vielä vuosi, mutta sitkeät siirtohuhut vievät miestä pois Torinosta. Juventuksen liigakausi oli vaikea, mutta seura voitti Italian Super Cupin ja Coppa Italian.

Päävalmentaja Andrea Pirlo jätti 36-vuotiaan Ronaldon yllättäen penkille kauden päätöskamppailussa. Syynä oli ”väsymys”.

– Tänä vuonna emme pystyneet voittamaan Serie A:ta. Onnittelut Interille hyvin ansaitusta tittelistä. Arvostan kuitenkin kaikkea sitä, mitä olemme saavuttaneet tällä kaudella Juventuksessa – sekä kollektiivisesti että yksilöinä, Ronaldo kirjoittaa Instagramissa.

Hän sanoo olevansa tyytyväinen kahdesta pokaalista ja Serie A:n parhaan maalintekijän palkinnosta.

– Näiden saavutusten myötä saavutin tavoitteen, jonka olin asettanut itselleni ensimmäisenä päivänä, kun saavuin Italiaan: voitin liigamestaruuden, cupin ja Super Cupin sekä olin myös paras pelaaja ja paras maalintekijä tässä loistavassa jalkapallomaassa, joka on täynnä mahtavia pelaajia, jättiseuroja ja jossa on aivan oma jalkapallokulttuuri.

– Kiitos kaikille, jotka olivat osa tätä matkaa! Me seisomme yhdessä!

Jotkut ovat sosiaalisessa mediassa tulkinneet Ronaldon kryptisen viestin niin, että mies olisi jättämässä Juventuksen.