Teemu Pukki ei usko kenenkään suomalaisen yltävän Perparim Hetemajn saavutukseen – kommentoi myös ”Perpan” uutta roolia: ”Varmasti osaa senkin”

© Kuva: Getty Images

HELSINKI. Suomalainen keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj sai sunnuntaina kasaan 300 ottelua Italian Serie A:ssa. Saavutus on vertaansa vailla ja saanut myös ansaitusti suuren huomion Suomessa. Maanantaina Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki kehui entisen majaoukkuekaverinsa saavutusta.

Hetemajn edustama Benevento putosi ensi kaudeksi Serie B:hen. Hetemaj esiintyi tällä kaudella Serie A:ssa 31 ottelussa. Pukin mukaan Hetemajn saavutus on täysin omaa luokkaansa.

– Ihan mahtava juttu. Voisin veikata, että tuleekohan kukaan suomalainen koskaan sitä ennätystä rikkomaan. En usko. Ihan mahtava saavutus ”Perpalta”. Kaikki kunnia ja onnittelut sinne siitä urasta, minkä hän on siellä vetänyt, Pukki jakoi tunnustusta.

Hetemajta ei EM-kisoissa nähdä hänen lopetettuaan maajoukkueuransa jo vuonna 2018. Sen sijaan Hetemaj nähdään EM-kisojen aikana Ylen asiantuntijana EM-kisalähetyksissä. Pukilta kysyttiinkin maanantaina pilke silmäkulmassa, onko Hetemajlla enemmän käyttöä televisiossa vai kentällä.

– En ole ikinä nähnyt ”Perpaa” tv-hommissa, mutta varmasti hän osaa senkin.

– Hän on ainakin sanavalmis kaveri. Luulen, että hän tulee olemaan ihan viihdyttävä myös telkkarin puolella. Kertoo kuitenkin aika paljon, että hän on pelannut tälläkin kaudella noin paljon Serie A:ssa, joten kyllä hänellä on kentälläkin vielä tosi paljon annettavaa, Pukki kehui.

LUE MYÖS:

Juho Hirvonen, Helsinki
Twitter: @jkhirvonen


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.