Vuoden pelaaja Natalia Kuikka loisti kovatasoisessa NWSL:ssä – katso upea ensimmäinen maalisyöttö

© Kuva: Getty Images

Suomen vuoden 2020 naisjalkapalloilijaksi valittu Natalia Kuikka on päässyt erinomaiseen vauhtiin yhdessä maailman kovimmista naisten jalkapallosarjoista, Pohjois-Amerikan NWSL:ssä. Kuikka oli tilastopalvelu FotMobin pelaajarankingissa jaetulla sijalla joukkueensa paras pelaaja, kun Kuikan Portland Thorns kohtasi Orlando Priden torstain vastaisena yönä.

Helmareissa tavallisesti keskuspuolustuksessa pelaava Kuikka pelasi tällä kertaa Thornsin puolustuksen oikealla laidalla. Hän tarjoili erinomaisen upean keskityksen Simone Charleyn tekemään maaliin. Maali on nähtävissä allaolevasta twiitistä tai tämän linkin takaa.

Thorns hävisi kuitenkin ottelun maalein 1-2. Orlando Priden maaleista vastasivat yksi maailman parhaista pelaajista, äitiysvapaaltaan marraskuussa palannut Alex Morgan sekä Sydney Leroux. Pidempi kooste ottelusta on nähtävissä jutun lopussa olevasta twiitistä.

Kuten alla näkyy, on Kuikka saanut myös kehuja sosiaalisen median käyttäjiltä otteistaan. 25-vuotias suomalainen on pelannut seitsemässä Thornsin tämän kauden ottelussa, joista neljässä hän on huhkinut kentällä täydet 90 minuuttia. Kaksi ensimmäistä peliään Kuikka pelasi tutulla tontillaan topparina, mutta viisi seuraavaa peliä hän on pelannut laitapuolustajan paikalla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.