BBC: Borussia Dortmund hylkäsi Manchester Unitedin 78 miljoonan euron tarjouksen

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmund on hylännyt Manchester Unitedin 67 miljoonan punnan (noin 78 miljoonaa euroa) tarjouksen laitahyökkääjä Jadon Sanchosta, kertoo BBC.

Dortmund haluaa Englannin maajoukkuelaiturista noin 77,5 miljoonaa puntaa ja 4,25 miljoonaa puntaa bonuksina. BBC:n mukaan Dortmund hylkäsi Unitedin tarjouksen myös siksi, että manchesteriläiset haluaisivat maksaa siirtokorvauksen viiden vuoden sisällä, mutta Dortmund on valmis antamaan vain neljä vuotta maksuaikaa.

Viime kesänä Dortmund nimesi Sancholle hinnan, mutta United menetti saumansa hankkia hänet, kun se odotti liian pitkään ja tuloksetta, että Dortmund laskisi hintapyyntöään. Dortmund olisi halunnut potentiaalisen diilin toteutuvan ennen kuin se lähti Sanchon kanssa harjoitusleirilleen. Manchester United ei halua viime kesän tapahtumien toistavan, mutta se pohtii tällä hetkellä, haluaako se tehdä uutta tarjousta.

Dortmundilla ja Sancholla on herrasmiessopimus, jonka mukaan Sancho saa lähteä tänä kesänä, jos jokin seura on valmis maksamaan hänestä Dortmundin vaatiman summan tiettyyn päivään mennessä. Luultavasti tuo päivä on samoihin aikoihin, kun Sancho palaa EM-kisoista.

Tällä kaudella Sancho pelasi Borussia Dortmundissa 38 ottelua tehden niissä yhteensä 16 maalia ja syöttäen 20.