EM-kisat
Hollanti – Ukraina
Sunnuntai 13.06. klo 22:00

Sunnuntaina pärjättäisiin EM-kisoissa kieltämättä hieman vähemmällä draamalla kuin lauantaina. Päivän kolmesta ottelusta nostetaan framille illan viimeinen ottelu Hollannin ja Ukrainan välillä. Hollanti on palaamassa huipputasolle suvantovaiheen jälkeen, ja Ukrainassa yritetään nousta eurooppalaisesta keskitasosta suurten joukkoon.

Hollannin pääkoutsi Frank de Boer ei ole herättänyt puukenkäkansassa suurta luottamusta, mikä on kaiken nähdyn jälkeen ymmärrettävää. Taannoin Crystal Palacessakin pahasti epäonnistuneella de Boerilla tuntuu olevan vaikeuksia saada pelitapaa natsaamaan pelaajamateriaaliin. Harjoitusottelu Skotlantia vastaan ei näyttänyt ollenkaan hyvältä, mutta Georgiasta kairattiin sentään puhdas voitto. Virgil van Dijkin poissaolo tekee ison loven Oranjen puolustukseen.

Ukrainan futislegenda Andrei Shevtshenko luotsaa maataan kisoja kohden maltillisten odotusten siivittämänä. Joukkueessa ei ole Hollannin lailla tulivoimaa, mutta pakka pysyy tiukkana, eikä joukkuetta vastaan ole helppoa pelata. Hollantia vastaan peliväline lienee suureksi osaksi vastustajilla, mutta Ukraina pystyy teräviin vastahyökkäyksiin. Huomattavaa on, että ottelu pelataan Amsterdamissa.

Lyö vetoa ottelussa:

Hollannilla on siis koti- ja materiaalietu, mutta pelikirjan myötä voidaan antaa ynnää Ukrainalle. On hyvin vaikeaa nähdä Hollantia kerrointen veroisena suosikkina, joten on aivan pakko antaa tasoituksellinen tipsi Ukrainalle: Aasialainen tasoitusveto, Ukraina +0.5 kertoimella 2,58.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200%. Myös toisella talletuksella saat etuja!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO