EM-kisat
Italia – Wales
Sunnuntai 20.6. klo 19:00

EM-kisojen A-lohko pistetään jo sunnuntaina pakettiin. Lohkon kärkisijasta taistelevat Italia ja Wales. Italia on tähän asti ottanut kaksi todella vakuuttavaa voittoa – Walesilla on tilillään voitto Turkista ja tasapeli Sveitsistä. Italia on jatkopelinsä jo varmistanut, eikä Walesinkaan putoaminen ole missään mielessä todennäköistä.

Italian esitykset eivät ole jättäneet toivomisen varaa: plakkarissa on kolmen maalin voitot sekä Turkista että Sveitsistä. Kumpikaan vastus ei saanut Italiaa vastaan aikaan oikeastaan mitään. Italia onkin tähän asti varmaankin ehein kokonaisuus kaikista EM-joukkueista. Roberto Mancinilla on käsissään kultakimpale, jonka voi odottaa menevän kisoissa pitkälle. Lorenzo Pellegrini, Giorgio Chiellini ja todennäköisesti myös Federico Chiesa ovat Italialta ulkona.

Walesin voitto Turkista antoi joukkueelle vahvan jalansijan jatkopaikasta. Vahvaa Italiaa vastaan joukkue lähtee varmasti puolustusvoittoisella taktiikalla liikkeelle. Avainpelaajat tarvitsisivat lepoa, sillä kuumat olosuhteet ottavat koville. Robert Page nimeää silti todennäköisesti vahvan kokoonpanon, sillä joukkue haluaa välttää rökäletappion. Täytyy myös muistaa, että vastustajalla on luokkaedun lisäksi myös kotietu.

Lyö vetoa ottelusta:

Italia on ottelussa suurehko suosikki, ja vetojen suhteen ei lähdetä turhaan kikkailemaan. Otetaan isännille veto tasoituksella, joka palauttaa rahat yhden maalin voitolla: Aasialainen tasoitusveto, Italia -1 kertoimella 2,00.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO