”Meillä oli kaikki tarvittava tämän turnauksen voittamiseen” – Konkaripuolustaja purki pettymystään Saksan EM-joukkueen bussista

© Kuva: Getty Images

Saksan osalta jo toinen peräkkäinen jalkapallon arvoturnaus päättyi varhaiseen pettymykseen. Vuonna 2018 Saksa jäi sensaatiomaisesti ensi kertaa MM-kisoissa alkulohkoon. Eilen matka katkesi EM-kisojen neljännesvälierissä, kun Englanti oli Wembleyllä parempi maalein 2-0.

Saksan maajoukkueeseen palasi EM-kisoissa kaksi pitkäaikaista luottopelaajaa, Thomas Müller ja Mats Hummels, jotka maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw heitti alkuvuodesta 2019 ulos maajoukkueesta ”nuorennusleikkauksen” merkeissä yhdessä Jérôme Boatengin kanssa. Müllerille aukesi Englantia vastaan erinomainen paikka tasoittaa peli, mutta hän ei onnistunut heiluttamaan verkkoja läpiajostaan. Bayern Münchenin hyökkääjä purki pettymystään pelin jälkeen Instagramissa, ja samoin teki konkaritoppari Hummels. Maajoukkueen bussista käsin.

– No niin, se siitä. EM-kisat ovat osaltamme ohi, istun täällä bussissa, enkä voi käsittää sitä todeksi, Hummels aloitti postauksensa.

– Ihan kunnolla en saa ajatuksiani koottua, mutta minulla on tarve kirjoittaa siitä, mitä käyn läpi. Pettymys on meille kaikille jättimäinen. Voitimme lopulta vain yhden pelin neljästä, ja matkustamme tavallaan ansaitusti kotiin. Toisaalta olen nähnyt, miten paljon annoimme itsestämme viime viikkoina, niin yksilöinä kuin ryhmänäkin.

– Minusta oli suunnattoman hauskaa pelata taas maajoukkueessa, ja minusta tuntuu, että meillä oli kaikki tarvittava tämän turnauksen voittamiseen. Olen toki tietoinen siitä, että se kuulostaakin tietysti hyvin oudolta tämänpäiväisen tappiomme jälkeen.

– Päätän kirjoitukseni tällä erää tähän. Ajatuksia on aina vaikeaa saada kasaan näin pian putoamisen jälkeen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mats Hummels (@aussenrist15)

Yksi ripeimmin Hummelsin postaukseen vastanneista oli hänen oma vaimonsa Cathy Hummels.

– Annoit kaikkesi, ja paljon enemmänkin. Jo sen vuoksi, miten kestit hammasta puren kivut polvessasi ja taistelit ollaksesi huippukunnossa tässä turnauksessa, joukkueesi ja Saksan puolesta. Ansaitset enemmänkin kuin pelkkää kunnioitusta, Cathy Hummels kirjoitti.

Mahdollista jatkoaan maajoukkueessa Hummels ei Bildin mukaan halunnut vielä kommentoida. Hän sanoi pettymyksen sulattelemisen vievän aikaa ja kommentoivansa asiaa tarkemmin muutaman viikon kuluttua.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.