EM-kisat
Portugali – Ranska
Keskiviikko 23.06. klo 22:00

Kuolemanlohkoksi kutsutun F-lohkon pahaenteinen lempinimi on realisoitumassa Portugalille, jonka olisi pakko saada turnauksen kenties kovimmalta yhdistelmältä, Ranskalta vähintään yksi piste, jotta jatkopaikasta voisi iloita. Ranska joutui yllättäviin vaikeuksiin Unkarin kanssa, mutta kokonaisuudessaan sen kisat ovat menossa oikeaan suuntaan.

Portugali selvitti vaikeuksien kautta Unkarin puhtaasti, mutta Saksaa vastaan joukkue törmäsi liian kovaan paikkaan. Die Mannschaft käytti lusitaanien puolustuksen heikkoudet todella säälimättömästi hyväkseen, ja tekaisi siinä sivussa neljä maalia. Ranskaa vastaan vastaavaan niiaukseen ei ole kerta kaikkiaan varaa, joten Fernando Santos saa pohtia, olisiko viimesyksyisistä Kansojen liigan peleistä Ranskaa vastaan jotain ammennettavaa tälle illalle.

Ranska ei ollut Unkaria vastaan totutun erinomainen, mutta parempi joukkue se oli, ja olisi ansainnut ottelusta voiton. Jalkapallon varianssi ja fanaattinen kotiyleisö pakottivat Ranskan kuitenkin tyytymään tasapeliin. Suurempaan huoleen ei Didier Deschampsilla ole aihetta, sillä isossa kuvassa Ranska on edelleen yksi vahvimmista mestarikandidaateista. Ousmane Dembele loukkaantui Unkari-ottelussa, eikä ole tässä pelissä käytettävissä. Deschamps saattaa hieman kierrättää kokoonpanoa keskiviikoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Ranska halunnee voittaa lohkon, jotta jatkopelit olisivat suosiolliset. Portugali on kova vastus, eikä tässä ottelussa todennäköisesti maaleilla juhlita. Vetosuositukseen otetaan kannanotto siitä, etteivät molemmat joukkueet pääse juhlimaan maaleilla: Molemmat joukkueet tekevät maalin: EI kertoimella 1,85.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO